Manevrare inteligenta cu utilajele automate de la Toyota

Toyota Material Handling introduce pe piata Europeana o noua gama de echipamente pentru depozite. Aceasta gama de echipamente automatizate sustine abordarea Toyota si este proiectata pentru manevrarea repetitiva a paletilor. Aceasta ofera o noua dimensiune de productivitate prin oferirea de solutii cu o abordare etapizata sau un sistem complet de conversie. Noua gama cu pilot automat include transpalete electrice (LAE250), stivuitoare (SAE160), reach trucks (RAE160-250), stivuitoare cu contra-greutate (OAE120CB), si echipamente cu carucioare pentru lucru intens (TAE500) care acopera toate aplicatiile comune: transport paleti, stivuire, stocare la nivel ridicat si tractare.

Automatizarea optimizeaza fluxul bunurilor in timp ce minimizeaza daunele, timpul si costurile. Muncitorii sunt disponibili pentru a manevra sarcinile complexe in locul unor procese repetitive. Manevrarea automata a paletilor necesita mai putina energie si intretinere si contribuie la productivitate si siguranta, obtinand o recuperare a investitiei in aproximativ 2 ani.

 

Navigare precisa

 Utilajele cu pilot automat de la Toyota sustin doua tehnologii de navigare adaptiva si adecvata: navigarea reflector sau naturala, sau combinata cu navigarea duala. Aceasta din urma permite utilajelor sa comute de la o functie la alta folosind reflectoare pentru o zona si folosind mediul din depozit ca si referinta pentru o alta zona de prezentare.

RAE reach truck autopilot Toyota

 

Manevrarea sigura si precisa a paletilor

Echipamentele automate sunt programate pentru a finaliza toate sarcinile in siguranta si pentru a lucra alaturi de operatori. Scanerele de siguranta incorporate si unitatile de detectare a obstacolelor previn coliziunile reactionand in consecinta la obstacolele care traverseaza traiectoria lor. Senzorii de incarcare si camerele video asigura o manevrare precisa si sigura a incarcarii.

Comunicare inteligenta

Toate echipamentele automate sunt controlate de catre Managerul de comenzi proiectat de Toyota. Acest software functioneaza independent sau ca strat de comunicare cu sisteme de gestionare si productie a depozitelor. Software-ul urmareste stocarea marfurilor, comenzile, traficul si intreg fluxul datorita controlului sau inteligent de flota si integrarii cu ERP / WMS.

Toyota automated Staxio

 Incarcare inteligenta

Utilajele Autopilot pot fi echipate cu baterii li-ion care sunt cu pana la 30% mai eficiente din punct de vedere energetic, in timp ce reduc emisiile de CO2. Cu capacitatea de incarcare automata, utilajele se pot incarca rapid intre sarcini, fara a fi nevoie de personal sau camere de incarcare, ceea ce il face complet automatizat.

Gama Autopilot se bazeaza pe utilaje de depozitare Toyota, complet sustinute de reteaua de servicii Toyota Material Handling. Pentru a asigura rentabilitatea maxima a investitiilor, serviciile profesionale sunt incluse, de la asistenta sistemului la schimbarea gestionarii cererilor pana la intretinerea preventiva a sistemului.

Navigare precisa

Un avantaj unic al camioanelor cu autopilot de la Toyota este faptul ca sistemul de navigatie poate sustine fie reflector, fie navigare naturala, dar si ambele. In cazul navigarii duale, o zona a machetei utilizeaza ca referinta mediul de depozitare, in timp ce o alta zona foloseste reflectoare, ceea ce permite Pilotului automat sa comute perfect intre navigarea naturala si reflectoare. Acest lucru este posibil datorita scanerului laser, care este identic in navigarea naturala si dubla, astfel incat reflectoarele pot fi adaugate pur si simplu in mediu pentru a-l converti intr-un sistem dual de navigatie.

Incarcare inteligenta

 

An autopilot doing horizontal transportation

Solutii automatizate

Pentru a optimiza eficienta si flexibilitatea in depozite, oferim diferite tipuri de echipamente automatizate. In acest fel veti putea reduce costurile datorate pagubelor si muncii, in timp ce oferiti operatorilor sarcini mai importante.

Afla mai multe >

Shadows of a Swarm truck

Inovatie si tehnologia viitorului

Conceptele Smart Logistics si logiconomi ofera solutii disponibile in prezent si evidentiaza viziunea noastra pentru viitor.

Citeste mai mult >

Sistemul de productie Toyota

Aplicam sistemul Lean in activitatile noastre de productie si lucram conform abordarii TPS, ceea ce inseamna ca producem doar ce se comanda. 

Citeste mai mult >

Operator folosind BT Optio pentru order picking

Gama noastra de produse

Consultati gama noastra completa de stivuitoare, inclusiv electrostivuitoare cu catarg retractabil, transpalete & preparatoare de comenzi.

Vezi echipamentele Toyota >

Sterge tot