Optimizarea miscarii de marfa prin automatizare

Timpul insemna bani, iar in aceste vremuri totul ar trebui sa fie mai ieftin si sa se deruleze intr-un ritm alert. Daca sunteti responsabil pentru un depozit in care se deplaseaza echipamente, este important ca schimbarea spre o miscare de marfa mai eficienta sa aiba loc intr-un mod sigur. Automatizarea sarcinilor repetate in depozitul dumneavoastra este solutia.

Optimizati fluxul de bunuri 

Automatizarea contribuie la un flux de lucru uniform si eficient. Gestionarea inteligenta a comenzilor si navigarea automata minimizeaza timpul de asteptare, ceea ce duce la o productivitate mai mare. 

Cresteti siguranta la locul de munca

Echipamentele automate sunt echipate cu tehnologia laser de ultima ora care detecteaza obstacolele si se opreste atunci cand este necesar. Acest lucru asigura un loc de munca sigur chiar si atunci cand echipamentul lucreaza aproape de oameni.

Minimizati pagubele

Sistemele foarte precise de navigatie si de detectare a echipamentelor automate, impreuna cu echipamentul de siguranta, contribuie la mai putine incidente si deteriorari atat la schele, cat si la alte utilaje, ceea ce la randul lor scade costurile.

Optimizarea utilizarii personalului

Avand utilaje automate care efectueaza sarcini repetitive, personalul dvs. se poate preocupa de sarcini mai complexe, care adauga valoare afacerii.

Cresteti eficienta energetica

Incarcarea acestor utilaje se poate face automat cu baterii litiu-ion, care nu necesita nicio intretinere sau implicare umana.

Vrei sa aplici aceasta abordare "lean" organizatiei tale? Afla mai multe despre automatizare si descopera cum poti beneficia de gamade solutii automate de la Toyota.

Automatizarea in diferite domenii

Indiferent de marimea sau tipul afacerii tale, automatizarea poate adauga valoare adaugata. Gandeste-te la toate incarcarile repetitive din depozitul tau. Automatizarea se poate implementa in diferite domenii. Iata cum!

Depozitare compacta

Stivuirea paletilor pentru depozitare compacta

Depozitare automata la nivel inalt

Incarcarea si descarcarea marfurilor la inaltime

Manevrarea bunurilor usoare

Pentru transport la orizontala pana la 0,5 tone.

Depozitare la densitate mare

Transportul paletilor in rafturi

Sterge tot