Acest site foloseste cookies pentru a asigura cea mai buna experienta pentru dumneavoastra. OK

Lucreaza la cel mai inalt nivel calitativ!

Aici la Toyota punem accentul pe calitate si pe oameni. Numai cel mai mare talent pentru o sarcina sau o functie va garanta cea mai buna calitate posibila. Si suntem convinsi de faptul ca lucrul in echipa duce la cresterea calitatii la orice nivel. Prin respectul adanc pentru fiecare persoana in parte si pasiunea pentru planificare si comunicare, am construit o platforma pe care orice individ poate obtine rezultate remarcabile de care sa fie mandru. Impreuna vom reusi.

Alatura-te echipei

A welder in the factory

Cultura noastra este ceea ce ne face unici

  • Avand in vedere ca Toyota Industries Corporation a fost infiintata in 1926, ne putem baza pe o lunga istorie a mostenirii noastre japoneze, si cu toate acestea lucram in conformitate cu valorile Toyota Way
  • Nu numai ca facem parte din TICO, un producator de talie mondiala in domeniul manipularii materialelor, dar suntem de asemenea aproape de tine oriunde te-ai afla in Europa.
  • Dam dovada de transparenta, nu numai unii fata de altii ci si fata de tine, fata de clientii si furnizorii nostri

Fiind o societate europeana, ne desfasuram activitatea in peste 30 de tari europene. Alaturandu-te echipelor noastre locale vei lucra aproape de casa si vei lua legatura cu clientii pe plan local. Sau poti contribui la echipa noastra centrala si poti lucra in mai multe echipe la nivel international.

S-ar putea sa va intereseze si

Shadows of a Swarm truck

Inovatie si tehnologia viitorului

Conceptele Smart Logistics si logiconomi ofera solutii disponibile in prezent si evidentiaza viziunea noastra pentru viitor.

Cititi mai mult >

People looking at trucks

Abordarea noastra cu privire la sustenabilitate

Impreuna avem un cuvant de spus in ceea ce priveste maximizarea sigurantei, minimizarea impactului asupra mediului si optimizarea proceselor de afaceri.

Cititi mai mult >

Picture of text on whiteboard

Calea Toyota

Misiunea noastra este sa oferim eficienta exceptionala in operatiunile dumneavoastra de manipulare a materialelor, motiv pentru care aplicam un set de valori denumit Toyota Way (Calea Toyota). Toti angajatii nostri aplica aceste valori la fiecare nivel, in activitatile zilnice si in relatiile cu alte persoane.

Cititi mai mult >

Sistemul de productie Toyota

Aplicam fabricatia in sistem Lean in activitatile noastre de productie si lucram conform unei abordari prin tragere, ceea ce inseamna ca producem numai ceea ce comandati.

Cititi mai mult >