7 motive pentru care inchirierea poate fi ceea ce se potriveste afacerii tale

Chiar daca operatiunile dvs in depozit se desfasoara fara probleme si sunteti multumit de flota de echipamente, s-ar putea sa existe perioade in care aveti nevoie de ajutor suplimentar. Inchirierea pe termen scurt (STR) este adesea optiunea logisticienilor pentru a face fata perioadelor din an mai aglomerate, dar exista multe alte motive pentru care inchirierea unui echipament pentru o perioada scurta de timp poate fi cea mai buna solutie pentru afacerea dvs.

Indiferent de volumul de lucru, aceasta solutie va poate ajuta cu adevarat. Iata si de ce:

1. Nu blocati capitalul

Atunci cand cumparati un echipament pentru a va dezvolta afacerea, blocati o suma mare de bani care ar putea fi folosita in alte scopuri. De ce sa nu incercati inchirierea pe termen scurt data viitoare? Daca cererea continua sa fie ridicata pe viitor, puteti lua in calcul achizitionarea unui echipament sau o inchiriere pe termen lung.

2. Puteti incerca mai multe modele de echipamente inainte de a va angaja la o achizitie

Obtinerea echipamentului potrivit nevoilor dvs este un aspect extrem de important, mai ales cand sunteti presat de timp si trebuie sa luati o decizie imediata. Pentru a facilita acest lucru, puteti inchiria pe termen scurt diferite modele de echipamente pentru a le testa si a vedea care raspunde cel mai bine aplicatiilor pe care le aveti. 

3. Stiti toate costurile de la inceput

Viata contabililor dvs va fi mult mai usoara cu o chirie pe termen scurt. Aveti o situatie clara a costurilor inca de la inceput si nu veti fi surprinsi cand va trebui sa platiti factura.

4. Aveti o nevoie urgenta? Nici o problema

Unul dintre avantajele cu adevarat mari ale inchirierii pe termen scurt este timpul de livrare. Nu este nevoie sa asteptati iesirea din fabrica a echipamentului, ceea ce inseamna ca puteti incepe rapid sa lucrati cu el.  

5. Puteti renunta rapid la utilaj

Echipamentul pe care l-ati inchiriat poate a deservit unei perioade mai aglomerate, cum ar fi Craciunul, dar ce faceti cu el ulterior, cand activitatea revine la capacitatea normala? Decat sa uitati de el intr-un colt din depozit, il puteti returna astfel incat sa ramaneti cu flota initiala.

6. Service-ul este de obicei inclus

Depozitele sunt mediide lucru care aduc multe provocari si, desi pot fi minimizate, accidentele nu pot fi niciodata eliminate complet. Din fericire, furnizorul dvs. poate oferi service in pretul chiriei pentru a va asigura ca utilajul functioneaza in permanenta.

7. Exista o mare varietate disponibila

Atunci cand inchiriati un echipament pe o perioada scurta de timp, nu trebuie sa va limitati la utilaje fabricate recent sau care sunt in curs de fabricatie. Multe flote de chirie ale furnizorilor contin utilaje de toate varstele si pt diferite graduri de utilizare - indiferent de sarcina pentru care aveti nevoie de ele sau de cat doriti sa cheltuiti, exista de obicei un echipament perfect pentru dvs.

Inchirierea pe termen scurt este o modalitate excelenta de a va suplimenta flota de utilaje in perioadele mai aglomerate, dar acesta nu este neaparat singurul motiv pentru care chiria pe termen scurt va vine in ajutor.

Contactaza-ne
Sterge tot