Alatura-te echipei

Suntem convinsi ca munca in echipa imbunatateste calitatea la toate nivelurile. Cu un respect profund pentru fiecare persoana si o pasiune pentru planificare si comunicare, am construit o comunitate in care fiecare angajat poate obtine rezultate fantastice de care sa fie mandru. Impreuna facem lucrurile sa se intample!

Credem in oamenii pasionati

Alatura-te echipei

A welder in the factory

Cultura noastra este ceea ce ne face unici

  • Avand in vedere ca Toyota Industries Corporation a fost infiintata in 1926, ne putem baza pe o lunga istorie a mostenirii noastre japoneze, si cu toate acestea lucram in conformitate cu valorile Toyota Way
  • Nu numai ca facem parte din TICO, un producator de talie mondiala in domeniul manipularii materialelor, dar suntem de asemenea aproape de tine oriunde te-ai afla in Europa.
  • Dam dovada de transparenta, nu numai unii fata de altii ci si fata de tine, fata de clientii si furnizorii nostri

Fiind o societate europeana, ne desfasuram activitatea in peste 30 de tari europene. Alaturandu-te echipelor noastre locale vei lucra aproape de casa si vei lua legatura cu clientii pe plan local. Sau poti contribui la echipa noastra centrala si poti lucra in mai multe echipe la nivel international.

Designer test sitting a truck

Singura modalitate de a excela in domeniul logistic este de a oferi produse de calitate si de a planifica cu precizie

  • De aceea utilajele noastre sunt fabricate in conformitate cu Sistemul de Productie Toyota (TPS)
  • Experti in planificare in fiecare parte a organizatiei noastre

Fiind parte a Toyota Industries Corporation, Toyota Material Handling reprezinta o marcă renumita, renumita pentru calitatea oferita de Toyota Production System. De aceea investim in talente care ne pot ajuta sa realizam acest lucru.

Shadows of a Swarm truck

Inovatie si tehnologia viitorului

Conceptele Smart Logistics si logiconomi ofera solutii disponibile in prezent si evidentiaza viziunea noastra pentru viitor.

Cititi mai mult >

People looking at trucks

Abordarea noastra cu privire la sustenabilitate

Impreuna avem un cuvant de spus in ceea ce priveste maximizarea sigurantei, minimizarea impactului asupra mediului si optimizarea proceselor de afaceri.

Cititi mai mult >

Picture of text on whiteboard

Calea Toyota

Misiunea noastra este sa oferim eficienta exceptionala in operatiunile dumneavoastra de manipulare a materialelor, motiv pentru care aplicam un set de valori denumit Toyota Way (Calea Toyota). Toti angajatii nostri aplica aceste valori la fiecare nivel, in activitatile zilnice si in relatiile cu alte persoane.

Cititi mai mult >

Sistemul de productie Toyota

Aplicam sistemul Lean in activitatile noastre de productie si lucram conform abordarii TPS, ceea ce inseamna ca producem doar ce se comanda. 

Citeste mai mult >

Sterge tot