Termeni si Conditii

Prin accesarea acestui website sunteti de acord sa respectati urmatorii termeni si conditii.

Notificare privind drepturile de autor

Continutul acestui website este proprietatea Toyota Material Handling Europe si este protejat de legile privind drepturile de autor, cu toate drepturile rezervate acolo unde este cazul. Puteti descarca sau imprima copii pe hartie ale paginilor si/sau sectiunilor individuale, cu conditia sa nu eliminati niciun drept de autor sau alte notificari privind drepturile de autor. Nu puteti reproduce (in intregime sau partial), transmite (prin mijloace electronice sau in alt mod), modifica, conecta sau utiliza pentru orice scop public sau comercial website-ul fara acordul scris prealabil al Toyota Material Handling Europe.

Link-uri

Puteti sa parasiti website-ul Toyota Material Handling Europe atunci cand accesati anumite legaturi externe prin intermediul acestui website. Trebuie sa stiti ca informatiile si software-ul de pe site-urile respective au fost compilate si emise de alte entitati decat Toyota Material Handling Europe si Toyota Material Handling Europe nu sprijina si nu accepta nicio responsabilitate pentru continutul acestor website-uri si nici pentru serviciile sau produsele care pot aparea pe ele. Toyota Material Handling Europe nu garanteaza ca materialele de pe acest website sau materialele de pe link-uri externe nu vor fi contine infectii, virusi, viermi, programe de tip cal troian si/sau alte coduri care pot dauna calculatorului dvs.

Nu exista garantii si limitari ale raspunderii

Toyota Material Handling Europe nu isi asuma nicio raspundere si nu va fi raspunzatoare pentru nicio pierdere sau dauna care rezulta direct sau indirect (inclusiv pierderi sau pagube speciale, accidentale sau consecvente) din utilizarea acestui website, inclusiv orice pierdere, daune sau cheltuieli generate de, dar fara a se limita la orice defect, eroare, imperfectiune, vina, omisiune, greseala sau inexactitate pe acest website, continutul sau sau serviciile asociate sau din cauza indisponibilitatii website-ului sau a oricarei parti a acestuia sau a oricaror continuturi sau servicii asociate.

Modificari ale acestei Politici

Retineti faptul ca aceasta Politica de confidentialitate si Declaratie de confidentialitate vor fi modificate periodic. Daca aveti intrebari, nu ezitati sa ne contactati in orice moment.

Sterge tot