Acest site foloseste cookies pentru a asigura cea mai buna experienta pentru dumneavoastra. OK

Illustration of people holding a giant key

Locuri de Muncă Sănătoase prin Gestionarea Substanțelor Periculoase

La Toyota Material Handling Europe sănătatea și siguranța angajaților și clienților noștri sunt foarte importante. De aceea suntem partener de campanie al EU OSHA de peste 8 ani.

Operații cu un nivel mai ridicat de siguranță

Prin campania „Locuri de muncă sănătoase prin gestionarea substanțelor periculoase” din 2018-2019, dorim să ne aducem contribuția pentru asigurarea unui mediu de lucru sănătos și productiv pentru angajați. Managementul eficient al riscurilor pentru siguranță și sănătate la locul de muncă este benefic pentru toți cei implicați. Este bun pentru angajați, bun pentru societate per ansamblu și este bun pentru afaceri.

Managementul eficient al expunerii la substanțe periculoase la locul de muncă este posibil numai dacă toți cei prezenți în locul de muncă respectiv sunt bine informați cu privire la riscurile și măsurile care pot fi luate pentru prevenirea lor. Un factor major de succes în prevenirea accidentelor și afectarea sănătății la locul de muncă îl reprezintă crearea unei culturi de prevenire a riscurilor, în care toți înțeleg că siguranța și sănătatea sunt importante pentru organizație per ansamblu.

 Abordarea noastră pentru sustenabilitate >

Logo Healthy Workplaces

Tot ceea ce este necesar pe o singură platformă

Dacă doriți să obțineți mai multe informații despre sănătatea și siguranța operațiilor pe care le desfășurați, puteți vizita pagina de wiki EU-OSHA. OSHwiki funcționează ca sursă de informare autoritară, care este ușor de actualizat, editat sau tradus, disponibilă și în afara comunității OSH.

 

Premiile pentru Bune Practici pentru Locuri de Muncă Sănătoase

Premiile pentru Bune Practici pentru Locuri de Muncă Sănătoase servește drept platformă pentru distribuirea de informații și promovarea bunelor practici în Europa, cu ajutorul unor exemple concrete de organizații. Dorim, pe această cale, să adresăm o invitație de participare tuturor colegilor noștri, angajatorilor europeni sau altor parteneri de afaceri și profesioniștilor din domeniul Protecției Muncii. Câștigătorii vor primi un premiu la ceremonia din aprilie 2017.

Cum puteți participa >

S-ar putea sa va intereseze si

Driver using BT Optio for order picking

Gama noastra de produse

Consultati gama noastra completa de stivuitoare, inclusiv electrostivuitoare cu catarg retractabil, transpalete & preparatoare de comenzi.
Cititi mai mult

Cititi mai mult >
People looking at trucks

Abordarea noastra cu privire la sustenabilitate

Impreuna avem un cuvant de spus in ceea ce priveste maximizarea sigurantei, minimizarea impactului asupra mediului si optimizarea proceselor de afaceri.

Cititi mai mult >
Picture of text on whiteboard

Calea Toyota

Misiunea noastra este sa oferim eficienta exceptionala in operatiunile dumneavoastra de manipulare a materialelor, motiv pentru care aplicam un set de valori denumit Toyota Way (Calea Toyota). Toti angajatii nostri aplica aceste valori la fiecare nivel, in activitatile zilnice si in relatiile cu alte persoane.

Cititi mai mult >

Sistemul de productie Toyota

Aplicam fabricatia in sistem Lean in activitatile noastre de productie si lucram conform unei abordari prin tragere, ceea ce inseamna ca producem numai ceea ce comandati.

Cititi mai mult >