Modalitati de dezabonare

Stimate utilizator,

Toyota Material Handling Romania se angajeaza sa va protejeze si sa va respecte confidentialitatea. Vom folosi informatiile dvs. personale numai pentru a va furniza produsele si serviciile pe care le-ati solicitat, iar toate solicitarile sunt confidentiale, tratate conform Politicii de Confidentialitate.

  1. Daca ati ales sa primiti si alte notificari de marketing din partea noastra si acum doriti sa va dezabonati, va rugam sa transmiteti un mail cu titlul "DEZABONARE" pe adresa dpo@ro.toyota-industries.eu .
  2. Daca optati sa ramaneti in baza noastra de date trebuie sa stiti ca vom sterge informatiile despre dvs. atunci cand acestea sunt redundante si nu mai sunt necesare.

Daca aveti intrebari cu privire la modul in care procesam datele dvs. personale, va rugam sa ne contactati la +40 372.157.000 sau pe adresa dpo@ro.toyota-industries.eu . In orice caz, aveti dreptul de a ne solicita sa corectam date inexacte sau sa stergem date care nu sunt necesare si puteti, de asemenea, sa ne raspundeti la primirea de informatii sau materiale de marketing prin e-mail sau prin alte mijloace.

Ganduri bune,

Toyota Material Handling Romania

Sterge tot