Sarbatorim impreuna cu oferte si campanii aniversare!

Anul acesta sarbatorim 25 de ani de activitate pe piata din Romania. Am fost Material Handling Consultants Romania, in 2001 am devenit BT International Romania, iar din 2006 suntem parte a grupului Toyota Material Handling, lider mondial in domeniul echipamentelor de stivuit marfa. In acest timp, compania noastra a crescut de la un singur om, la peste 140 de oameni in prezent. Evolutia noastra se datoreaza in primul rand echipei, care prin munca si implicare contribuie la dezvoltarea business-ului, iar in al doilea rand se datoreaza voua, partenerilor nostri care ne-ati fost alaturi in tot acest timp. In semn de multumire, marcam acest moment cu oferte aniversare care speram sa va bucure si sa va ajute in activitatea pe care o desfasurati:

Pentru echipamentele inchiriate pe o perioada cuprinsa intre 5 – 23 luni, beneficiati de ultima luna a chiriei GRATUIT.

Oferta este valabila in limita stocului disponibil, pentru orice echipament inchiriat in perioada 7 Iunie – 30 Octombrie 2021 si este supusa unor termeni si conditii.

Din aceasta campanie nu fac parte echipamentele VNA.

SOLICITA OFERTA

BT tyro LHE130 este un nou model de transpaleta Toyota, proiectata pentru utilizatorii de transpalete manuale care au nevoie de un plus de productivitate. Poate transporta si ridica sarcini de pana la 1300kg.

BT tyro este solutia perfecta atunci cand se doreste efort scazut pentru operator, iar acum vine cu un pret special pentru comenzile online: 1999 euro + TVA.

Oferta este supusa unor termeni si conditii.

COMANDA ACUM
Sterge tot