5 motive pentru a cumpara un echipament second hand

Sincer, cate dintre echipamentele din flota dvs sunt utilizate la capacitatea lor maxima? Poate ca aveți o activitate pe un singur schimb de lucru sau pe mai multe schimburi de lucru pe zi, insa majoritatea companiilor au, de asemenea, echipamente care sunt folosite ocazional, doar pentru sarcini speciale. Iata 5 motive pentru care un echipament second hand este, atat din punct de vedere economic, cat si din punct de vedere operational, cea mai buna alegere pentru achizitii urmatoare.

1. Nu aveti nevoie de capacitatea lui maxima

Daca utilajul nu trebuie utilizat la capacitatea lui maxima, este de preferat sa fie unul second hand / uzat. In acest fel, nu va trebui sa platiti si pentru capacitatea neutilizata, avand aceeasi productivitate ridicata folosind un echipament foarte bun, dar care nu este nou.

2. Gasiti modelul de care aveti nevoie mult mai repede

Flota de echipamente uzate este adesea foarte mare indiferent despre ce furnizor de echipamente vorbim, ceea ce inseamna ca veti gasi exact ceea ce cautati, la un pret mai mic decat daca ati achizitiona un echipament nou.

3. Este usor de intretinut si reparat

Daca alegeti cu atentie brandul echipamentului, veti beneficia de un utilaj care a fost inspectat, reparat si reconditionat de experti. Cititi mai multe despre echipamentele second hand autorizate de Toyota aici.

4. Acces imediat la echipament

Timpul de livrare pentru un utilaj nou poate fi destul de lung, in functie si de accesoriile speciale pe care le doriti, ceea ce inseamna ca va trebui sa asteptati mult pentru a folosi echipamentul de care aveti nevoie acum. Echipamentele uzate / second hand sunt adesea disponibile imediat. Daca in manipularea sarcinilor apar schimbari bruste, un echipament uzat poate fi solutia perfecta pentru a raspunde noii nevoi.

5. Ganditi-va la rezultatul final!

Achizitionarea unui echipament nou leaga capitalul. Daca gasiti un utilaj second hand care raspunde nevoilor dvs si costa mai putin decat unul nou, cu aceeasi capacitate si productivitate, legati mai putin capital.

Afla un pret
Sterge tot