Electric sau GPL?

Inainte de a lua decizia de cumparare a unui stivuitor, sunt multe lucruri pe care trebuie sa le aveti in vedere, printre care: diesel, electric sau gaz? E bine sa stiti cateva aspecte importante pentru a face alegerea cea mai potrivita afacerii dvs.

Ca si in cazul oricarei decizii de cumparare, exista zeci, daca nu sute de factori care pot influenta decizia dvs. de a cumpara un produs in raport cu altul. Este un proces dificil care necesita o analiza atenta.

O perioada de testare a produsului/serviciului va poate indruma in directia corecta, dar avand informatii valoroase la sfarsitul zilei va imputerniceste sa luati decizia corecta.

Cand vine vorba de achizitionarea unui stivuitor, procesul nu e diferit si exista multe lucruri de luat in considerare: inaltimea de ridicare, capacitatea utilajului, distanta parcursa intre aplicatii, tipul de transmisie si poate chiar spatiul disponibil din depozit.

Dupa ce depasim faptele, trebuie sa facem fata stereotipurilor din industrie si ideilor preconcepute despre ceea ce ar trebui "si" nu ar trebui facut. Cu situatia asta ne intalnim atunci cand vorbim despre tipul de alimentare (diesel / gaz / electric).

In mod traditional, stivuitoarele pe motorina sunt utilizate in aplicatii in aer liber, cele pe gaz pot acoperi atat zonele de interior cat si de exterior, iar stivuitoarele electrice sunt, in primul rand, optiunile pt zonele de interior.

Pentru a va ajuta sa intelegeti diferentele si sa faceti alegerea potrivita, va aratam 5 afirmatii care va vor face sa va ganditi la operatiunea dvs. intr-un mod usor diferit.

1. Stivuitoarele electrice pot fi utilizate si la exterior

Stivuitoarele electrice au evoluat in ultimii 10 ani. Acestea pot fi acum facute impermeabile si pot functiona in conditii meteo nefavorabile. Ultimul model Toyota Traigo 48, de exemplu, este cu 9% mai eficient decat cel mai bun concurent din clasa si vine cu optiunea unei cabine de lux.

2. Durabilitate

Este important si este o prioritate pentru majoritatea organizatiilor, inclusiv pentru Toyota. Este necesar sa stiti beneficiile reale in utilizarea unui anumit tip de echipament. Fiecare membru al echipei de vanzari Toyota Material Handling va poate spune cum sa lucrati mai eficient cu un utilaj si cum sa reduceti emisiile de CO2.

3. Aplicatia dvs

Dupa cum am mentionat deja, utilajul se potriveste aplicatiei, nu invers. Este posibil sa nu aveti suficient spatiu pentru o zona de incarcare, astfel incat recomandarea va fi sa utilizati un stivuitor GPL sau, daca aveti distante lungi de parcurs, probabil veti avea nevoie de un stivuitor pe motorina. Dar daca lucrurile nu sunt atat de simple, de fapt?! Trebuie sa apelati la sfatul unui expert in miscarea de marfa.

4. Costul

Cuvantul ingrozitor. Este foarte simplu: obtineti sfaturi, alegeti echipamentul si sursa de alimentare corecta pentru aplicatia dvs. si economisiti bani, sporind eficienta si imbunatatind siguranta.

5. Ar trebui un model fara furci?

Fara... da, asta nu este o greseala. Utilajele de tractare ar putea elimina de fapt stivuitoarele din anumite zone ale operatiunii. Cand intentionati sa investiti intr-un stivuitor, rezervati, in primul rand, o demonstratie gratuita. Apoi ar trebui sa va asigurati ca echipamentul se potriveste nevoilor dumneavoastra.

Echipa noastra va sta la dispozitie pentru mai multe informatii sau solicitari.

Contactati-ne
Sterge tot