Illustration of people holding a giant key

Locuri de Munca Sanatoase prin Gestionarea Substantelor Periculoase

La Toyota Material Handling Europe sănătatea și siguranța angajaților și clienților noștri sunt foarte importante. De aceea suntem partener de campanie al EU OSHA de peste 8 ani.

Operații cu un nivel mai ridicat de siguranță

Prin campania „Locuri de munca sanatoase prin gestionarea substantelor periculoase” din 2018-2019, dorim sa ne aducem contributia pentru asigurarea unui mediu de lucru sanatos si productiv pentru angajati. Managementul eficient al riscurilor pentru siguranta si sanatate la locul de munca este benefic pentru toti cei implicati. Este bun pentru angajati, bun pentru societate per ansamblu si este bun pentru afaceri.

Managementul eficient al expunerii la substante periculoase la locul de munca este posibil numai daca toti cei prezenti in locul de munca respectiv sunt bine informati cu privire la riscurile si masurile care pot fi luate pentru prevenirea lor. Un factor major de succes in prevenirea accidentelor si afectarea sanatatii la locul de munca il reprezinta crearea unei culturi de prevenire a riscurilor, in care toti inteleg ca siguranta si sanatatea sunt importante pentru organizatie per ansamblu.

 Abordarea noastra pentru sustenabilitate >

Logo Healthy Workplaces

Tot ceea ce este necesar pe o singură platformă

Dacă doriți să obțineți mai multe informații despre sănătatea și siguranța operațiilor pe care le desfășurați, puteți vizita pagina de wiki EU-OSHA. OSHwiki funcționează ca sursă de informare autoritară, care este ușor de actualizat, editat sau tradus, disponibilă și în afara comunității OSH.

 

Premiile pentru Bune Practici pentru Locuri de Muncă Sănătoase

Premiile pentru Bune Practici pentru Locuri de Muncă Sănătoase servește drept platformă pentru distribuirea de informații și promovarea bunelor practici în Europa, cu ajutorul unor exemple concrete de organizații. Dorim, pe această cale, să adresăm o invitație de participare tuturor colegilor noștri, angajatorilor europeni sau altor parteneri de afaceri și profesioniștilor din domeniul Protecției Muncii. Câștigătorii vor primi un premiu la ceremonia din aprilie 2017.

Cum puteți participa >

Operator folosind BT Optio pentru order picking

Gama noastra de produse

Consultati gama noastra completa de stivuitoare, inclusiv electrostivuitoare cu catarg retractabil, transpalete & preparatoare de comenzi.

Vezi echipamentele Toyota >

People looking at trucks

Abordarea noastra cu privire la sustenabilitate

Impreuna avem un cuvant de spus in ceea ce priveste maximizarea sigurantei, minimizarea impactului asupra mediului si optimizarea proceselor de afaceri.

Cititi mai mult >

Picture of text on whiteboard

Calea Toyota

Misiunea noastra este sa oferim eficienta exceptionala in operatiunile dumneavoastra de manipulare a materialelor, motiv pentru care aplicam un set de valori denumit Toyota Way (Calea Toyota). Toti angajatii nostri aplica aceste valori la fiecare nivel, in activitatile zilnice si in relatiile cu alte persoane.

Cititi mai mult >

Sistemul de productie Toyota

Aplicam sistemul Lean in activitatile noastre de productie si lucram conform abordarii TPS, ceea ce inseamna ca producem doar ce se comanda. 

Citeste mai mult >

Sterge tot