Man using a Levio truck in industry environment

Noile transpalete BT Levio LWE130 si BT Staxio HWE100 - pur si simplu intuitive

Noile transpalete electrice oferite de Toyota Material Handling, modelele BT Levio LWE130 si BT Staxio HWE100, sunt echipamente compacte, eficiente si simplu de operat. Aceste transpalete cu operator pedestru sunt echipamentele perfecte pentru operarea in spatii inguste si in vehicule.

Ideale pentru spatii inchise

BT Levio LWE130 si BT Staxio HWE100 sunt transpalete electrice destinate operarii in depozite, putand fi folosite intr-o gama larga de aplicatii cu intensitate redusa. Sunt echipamentele ideale pentru operarea in spatii inguste cum sunt zonele de vanzare in retail, magazinele si supermarketurile, dar si in spitale, mai ales datorita nivelului redus de zgomot in operare.

Designul compact al acestor modele de transpalete face posibila operarea in interiorul vehiculelor de transport marfa, cum sunt camioanele. Mai mult, modelul LWE130 poate transporta cu usurinta sarcini cu greutatea de pana la 1.3 tone pe distante scurte sau medii, cu viteze de deplasare de pana la 5.5 km/h; modelul HWE100 poate depozita sarcini de max 1 tona la inaltimi de pana la 2 metri.

 

Redresor incorporat

Modelele BT Levio LWE130 & BT Staxio HWE100 au redresor incorporat pentru o incarcare rapida si simpla, prin conectarea la o priza. Modelul LWE130 ofera si optiunea incarcarii in interiorul camioanelor de transport pentru cazurile in care sunt transportate marfuri intre depozite. Incarcarea in vehicule este o optiune inteligenta care se activeaza doar la pornirea motorului camionului.

Atat transpaleta electrica cat si modelul pentru stacking sunt dotate cu un motor AC revolutionar, care necesita minimum de intretinere, oferind rezistenta si consum redus de energie. Aceste transpalete au fost concepute pentru a oferi accesibilitate maxima in vederea intretinerii si servisarii.

 

User-friendly si intuitive

Pentru un confort optim al operatorului, transpaletele BT Levio LWE130 si BT Staxio HWE100 sunt modele intuitive, silentioase si simplu de operat datorita posibilitatii programarii paramentrilor de operare. Pentru miscarea eficienta a marfurilor si in siguranta, aceste echipamente sunt compatibile cu sistemul I_Site de gestionare a flotei, care monitorizeaza, de exemplu, autorizatiile operatorului (prin cod PIN), gradul de utilizare a echipamentului dar si detectarea posibilelor situatii de impact in timp real.

HWE100 ofera posibilitatea ajustarii automate a inaltimii; o optiune care foloseste o fotocelula pentru a monitoriza inaltimea la partea superioara a sarcinii. La mutarea bunurilor, inaltimea furcilor este ajustata automat la un nivel confortabil pentru operator. Pozitionarea finala a echipamentului este deasemenea obtinuta foarte simplu. Caracteristica unica click-2-creep ajuta ca, la o simpla apasare a manetei de control, echipamentul sa fie setat la o viteza foarte lenta, fiind astfel usor de controlat in zone inguste de lucru. BT Staxio HWE100 are un sasiu cu 5 puncte de sprijin astfel oferind stabilitate si control excelent.

 

“Modelele anterioare BT Levio LWE130 si BT Staxio HWE100 au dovedit deja punctele forte ale gamei iar acum sunt disponibile cu parametri pentru operator, acces prin cod PIN si functia Click-2-Creep. Am adaugat caracteristici noi acestor modele, oferind clientilor nu doar un echipament cu zgomot redus la operare si incarcare mai eficienta, ci si o mai buna eficienta in consumul de energie.” 

Johan Bäckström
Product Manager

Sterge tot