Prima editie a competitiei Service Skills Contest din Romania

Pe data de 6 iulie 2022 a avut loc prima competitie Service Skills Contest pentru Toyota Material Handling Romania.

Toti tehnicienii care au o vechime mai mare de 2 ani in domeniu, in cadrul organizatiei, dar si nivelul de certificare Bronze si Silver, au avut posibilitatea de a se inscrie la cea mai mare competitie din grup dedicata inginerilor de service.

Castigatorii etapei locale sunt automat inscrisi pentru a participa la Concursul European - "European Service Skills Contest’’, care va avea loc in perioada 5-6 Octombrie 2022 la sediul fabricii Toyota Ancenis din Franta. Marele castigator se va bucura de o calatorie in doi, cu costuri incluse, in Japonia.

Creata de o echipa de traineri cu buna pregatire in domeniu, competitia locala a evaluat atat cunostintele tehnice, dar si cele practice pentru cele 2 mari categorii de echipamente: Warehouse si Counterbalance.

Proba teoretica a avut loc online, pe portalul de invatare Toyota Academy si a constat intr-o serie de intrebari legate de cunoastrerea echipamentelor si a valorilor Toyota, iar proba practica constand in diagnosticarea si repararea echipamentelor, cu explicatii date clientilor privind cauzele defectiunii, intocmirea rapoartelor de service si recomandari privind actiunile ulterioare.

Evaluarea a fost facuta tinandu-se cont de urmatoarele elemente:

  • Abordare tehnica
  • Comunicarea cu clientul
  • 5S
  • Securitate
  • Utilizarea documentatiei tehnice

Competitia a fost stransa, toti participantii primind peste 65 de puncte din 100 la probele efectuate.

Castigatorii romani calificati in etapa urmatoare sunt: Marian Poenaru pentru categoria Warehouse si Cristian Oanes pentru categoria counterbalance.

Le dorim mult succes colegilor nostri si suntem siguri ca ne vor reprezenta cu mandrie in etapa urmatoare!

Urmareste imagini din timpul competitiei
Sterge tot