Romanian Service Skills Contest - Editia 2023

Ne bucuram sa va anuntam ca suntem la a doua editie a competiei de service organizata de Toyota Material Handling Europe in Romania. Daca nu ne-ati fost alaturi anul trecut, puteti intui din denumire ca acesta este un eveniment special conceput pentru a testa abilitatile si competentele oamenilor care compun echipa de service Toyota Material Handling Romania.

Participantii au fost supusi si anul acesta unor provocari si teste practice care au pus la incercare cunostintele lor tehnice dar si abilitatile practice. Am avut un numar total de 14 concurenti inscrisi la cele doua categorii de echipamente: Warehouse si Counterbalance.

Probele au inclus probleme de constructie si testare dar si de analiza si interpretare a informatiilor in fata clientului. Cei inscrisi au fost punctati sau depunctati, avand in vedere mai multe aspecte:

  • Evaluatorii tehnici au urmarit respectarea normelor ce tin de securitatea si securizarea spatiului de lucru, procesul diagnosticarii defectiunii si reparatia echipamentului dar si intocmirea rapoartelor de service;
  • Evaluarea de tip customer experience a avut in prim plan interactiunea si comunicarea eficienta cu clientul si intampinarea acestuia cu solutii adaptate nevoilor sale;

Scopul concursului este de a promova excelenta in service si de a evidentia abilitatile si competentele deosebite ale participantilor. Castigatorii sunt recunoscuti si premiati intern pentru performantele lor.

Pentru fiecare categorie de echipament se alege cate un castigator care merge mai departe in urmatoarea etapa a concursului, avand ocazia de a castiga premiul cel mare: o calatorie in Japonia pentru doua persoane cu toate costurile incluse.

Cei doi castigatori care vor reprezenta Toyota Material Handling Romania mai departe in Franta, la European Service Skills Contest, sunt:

  • IONEL AIRINEI – castigator la categoria Warehouse
  • MIHAI MANOLEA – castigator la categoria  Counterbalance

Ii felicitam si ne bucuram ca sunt parte din echipa TMH Romania. Le uram mult succes! 

Urmareste imagini din timpul competitiei
Sterge tot