Stocati mai mult si economisiti mai mult cu ajutorul sistemelor shuttle

Toyota Material Handling Europa lanseaza noi solutii shuttle pe piata europeana. Sistemele de stocare automate Toyota Radioshuttle si Toyota Autoshuttle functioneaza pe structuri de rafturi specializate la viteze ridicate, in mod sigur si fara deteriorarea bunurilor. Sistemele de stocare de inalta densitate pot folosi pana la 80% din volumul oricarui depozit, pot creste spatiul de stocare si pot imbunatati aspectul general.

Cu Autoshuttle alaturandu-se familiei, gama de sisteme de stocare automate oferita de Toyota se extinde. Transportorul stocheaza si recupereaza bunuri paletizate de pana la 1500 kg intr-un mod rapid, eficient si sigur. Noul Toyota RadioShuttle imbunatatit poate muta pana la 1800 kg si este disponibil cu un sistem de management al flotei de la Toyota si cu baterii Lithium-ion care dureaza pana la 16 ore. Ambele transportoare vor mari productivitatea si eficienta costurilor, in special in medii scumpe cum ar fi stocarile la rece.

Noile sisteme shuttle vor economisi timp si costuri deoarece operatorii vor petrece mai putin timp manevrand paletii si utilajele pot fi astfel folosite in mod eficient. Este de asemenea un sistem flexibil, compatibil cu fluxul de lucru FIFO si LIFO, ideal pentru completarea spatiului nefolosit deasupra liniei de expeditii sau prin crearea unui spatiu de stocare deasupra unui tunel de preluare.

Solutii de stocare automata care sustin de asemenea si abordarea Toyota. Radioshuttle este un transportor inteligent care poate fi conectat la un sistem WMS sau poate lucra in combinatie cu utilajele  Autopilot. Managerul de Comanda - un program inteligent pentru procesarea comenzilor, urmareste locatia exacta a tuturor sistemelor shuttle si a bunurilor, asigurand un flux de lucru lin prin mutarea transportoarelor la timp pentru preluarea urmatoarei comenzi. Aceasta solutie de stocarea automata ofera un control total al depozitului, cu un risc minim de daune a bunurilor si o eficienta maxima a costurilor de inventar.

Toate sistemele de stocare shuttle sunt proiectate pentru un timp de lucru maxim si sunt complet sustinute de reteaua de service Toyota prin livraea de servicii de calitate.

Sterge tot