Stocati mai mult si economisiti mai mult cu ajutorul sistemelor shuttle

Toyota Material Handling Europa lanseaza noi solutii shuttle pe piata europeana. Sistemele de stocare automate Toyota Radioshuttle functioneaza pe structuri de rafturi specializate la viteze ridicate, in mod sigur si fara deteriorarea bunurilor. Sistemele de stocare de inalta densitate pot folosi pana la 80% din volumul oricarui depozit, pot creste spatiul de stocare si pot imbunatati aspectul general.

Solutii de stocare automata care sustin de asemenea si abordarea Toyota. Radioshuttle este un transportor inteligent care poate fi conectat la un sistem WMS sau poate lucra in combinatie cu utilajele  Autopilot. Managerul de Comanda - un program inteligent pentru procesarea comenzilor, urmareste locatia exacta a tuturor sistemelor shuttle si a bunurilor, asigurand un flux de lucru lin prin mutarea transportoarelor la timp pentru preluarea urmatoarei comenzi. Aceasta solutie de stocarea automata ofera un control total al depozitului, cu un risc minim de daune a bunurilor si o eficienta maxima a costurilor de inventar.

Toate sistemele de stocare shuttle sunt proiectate pentru un timp de lucru maxim si sunt complet sustinute de reteaua de service Toyota prin livraea de servicii de calitate.

Sterge tot