TICO a semnat un acord pentru achizitionarea Vanderlande

Formand impreuna un furnizor global de solutii complete de manipulare a marfurilor si materialelor – de la cele manuale, la cele complet automatizate

Toyota Industries Corporation (TICO) a semnat un acord pentru achizitionarea Vanderlande - lider pe piata mondiala de valoare adaugata in automatizarea proceselor de logistica din aeroporturi si pe piata coletelor, precum si un furnizor de top pentru procesele din depozite - de la actualul proprietar al companiei NPM Capital.

Informatii de contact

Toyota Material Handling Romania
E-mail: info@ro.toyota-industries.eu

Contact Dep Vanzari: +40 372.157.000

Tranzactia semnifica ambitia strategica TICO de a spori prezenta in manipularea automatizata a marfurilor. Tranzactia urmeaza anuntul recent al expansiunii in America de Nord, cu achizitionarea de Bastian Solutions LLC si confirma liderul mondial TICO pentru solutii complete in manipularea marfurilor.

Fondata in 1949 si cu sediul central in Veghel, Olanda, Vanderlande a livrat solutii in mai mult de 105 de tari cu prezenta locala in 30 dintre ele. Bazandu-se pe sisteme inovatoare, software-uri inteligente si servicii pe durata ciclului de viata, Vanderlande a aratat o crestere semnificativa in ultimii ani si are parteneriate stranse cu clienti de profil inalt.

Ca Managing Director pentru TICO si Presedintele desemnat al Consiliului de Supraveghere al Vanderlande, dl Norio Wakabayashi, spune: "Vanderlande completeaza oferta noastra actuala, oferind o gama completa de solutii integrate automatizate de manipulare a materialelor. De asemenea, vedem o potrivire strategica in extinederea retelelor de vanzari si servicii. Aceasta achizitie creeaza o acoperire globala si mai puternica in aproape toate pietele care au o cerinta pentru automatizare. "

"CEO-ul Vanderlande lui Remo Brunschwiler adauga," Vanderlande are placerea de a fi achizitionat de catre un partener strategic cu un asemenea succes. Puterea financiara din spatele TICO si prezenta sa la nivel global va ajuta compania noastra sa-si continue strategia de crestere profitabila si durabila.

Managing Director NPM Capital, Bart Coopmans, conchide, "NPM Capital a avut un obiectiv pe termen lung in ceea ce priveste investitia in Vanderlande de la inceputul lui 1988. Noi am investit in organizatie si in capacitatile sale tehnologice, lucru care se reflecta in pozitia actuala de leader. Mentiunea Toyota ca actionar strategic puternic va permite Vanderlande sa faca urmatorul pas in traiectoria de crestere ".

Achizitia a fost pe deplin aprobata si sprijinita de Consiliul de Administratie Vanderlande si Consiliul de Intreprindere. Vanderlande isi va pastra numele si identitatea corporativa si isi va continua operatiunile sale ca o entitate de sine statatoare din aceleasi locatii din intreaga lume.

Tranzactia este supusa aprobarilor de reglementare obisnuite si inchiderea acesteia este asteptata in timpul Q2 2017.

Sterge tot