Toyota lanseaza noul stivuitor electric de 24 volti Traigo24

Toyota Material Handling Europe introduce noul stivuitor electric cu 3 roti, Traigo24, care a fost proiectat pentru operatiuni simple in spatii inguste. Modelele variaza de la 1 la 1,5 tone si sunt disponibile cu baterii Litiu-ion, eficiente din punct de vedere energetic si ergonomice, pentru o productivitate mai mare.

Noua gama electrica Toyota Traigo24 ofera modele cu capacitati de 1, 1,25 si 1,5 tone, cu inaltimi de ridicare de pana la 6,5 ​​metri. Acest stivuitor compact, cu 3 roti, usor de condus, permite operatiuni sigure si eficiente in spatii inguste sau zone aglomerate. O gama larga de aplicatii usoare pana la medii pot fi gestionate de acest stivuitor. Dimensiunea si flexibilitatea il fac ideal pentru fabrici, depozite si magazine, fara a compromite siguranta, fiabilitate sau confortul.

„In prezent, exista o cerere puternica pentru stivuitoare electrice CB, cu multe cerinte diferite din partea clientilor nostri, in functie de incarcaturile manipulate, mediul de lucru si solutiile energetice potrivite. Fie ca este vorba despre recentele noastre stivuitoare Traigo80 sau noile noastre modele Traigo24, suntem capabili sa raspundem oricarei nevoi.” spune Jose Maria Gener, Vicepresedinte Vanzari si Marketing la Toyota Material Handling Europe.

Usureaza-l cu Traigo24, compact si manevrabil

Designul compact al sasiului acestui nou stivuitor electric de 24 de volti, il face ideal in spatii inguste si in spatii restranse. Foarte manevrabil, este perfect pentru a stivui incarcaturile pe culoarul ingust, chiar si cu modelul de 1,5 tone care are un nou sasiu mai scurt. Toyota Traigo24 ofera o combinatie de agilitate, usurinta in utilizare si eficienta pentru o manevrare simpla, ocazionala.

In ciuda caracterului compact al lui Traigo24, operatorul se simte confortabil pe scaunul soferului datorita numeroaselor caracteristici ergonomice, combinate pentru a imbunatati mediul de lucru si productivitatea: Afisajul integrat ofera informatii operationale cheie la indemana, cum ar fi inaltimea de ridicare, greutatea incarcaturii si pozitia catargului. Tabloul de bord inferior reproiectat ajuta, de asemenea, la cresterea eficientei, oferind o vizibilitate excelenta inainte. Pe langa aceasta, a fost prevazut mai mult spatiu pentru picioarele operatorului, cu o noua dispunere a pedalei si o coloana de directie, cu memorie de pozitie. Toate caracteristicile de mai sus contribuie la imbunatatirea productivitatii, eficientei si la imbunatatirea sigurantei la locul de munca.

Putere eficienta din punct de vedere energetic

Gama electrica de 24 de volti este disponibila cu baterii litiu-ion, precum si cu baterii traditionale plumb-acid. Conceptul bateriilor Li-Ion marca Toyota, permite clientilor sa calculeze combinatia optima de baterie si incarcator pentru a se potrivi modelelor de lucru, tinand cont de timpii de functionare si pauzele programate in timpul schimbului normal de lucru, chiar si pentru aceste stivuitoare electrice, utilizate in principal ocazional.

Pe langa faptul ca poate functiona in interior si ocazional in exterior, Traigo24 ofera diferite optiuni de cabina, cum ar fi cabina din panza, cabina fara usi sau parbriz fata si acoperis, garantand confort si eficienta optime pentru operator.

Siguranta pe primul loc

Toyota Traigo24 va fi disponibil ca si smart trucks (echipament inteligent conectat), permitand clientilor sa-si monitorizeze si sa-si imbunatateasca operatiunile in ceea ce priveste siguranta, productivitatea si eficienta costurilor. Unele caracteristici care sunt disponibile cu sistemul de management al flotei I_Site sunt: ​​

  • Codul PIN/Smart Access, care autorizeaza doar soferii cu un cod PIN sau Smart card, ambele integrate in tabloul de bord de langa afisaj
  • Verificarea pre-operationala, permitand soferilor sa porneasca stivuitorul numai dupa ce au raspuns la o serie de intrebari care asigura ca stivuitorul este fiabil si sigur de utilizat.

Toate stivuitoarele electrice Traigo24 sunt echipate standard cu Sistemul unic de stabilitate activa (SAS) Toyota, care asigura o stabilitate excelenta a stivuitorului prin protejarea operatorului si a incarcaturii. SAS ofera tehnologie avansata, sporind siguranta si imbunatatirea productivitatii.

Imbunatatiti-va operatiunile si mai mult

Acest nou model de 24 de volti ofera, de asemenea, o gama de optiuni pentru a spori productivitatea si eficienta in operatiunile de manipulare a marfurilor. Doua noi catarge au fost adaugate noului model Traigo24, catargele FV si FSV, ambele crescand vizibilitatea pe varfurile furcii pentru o productivitate sporita, dar si permitand manevrarea in tavane joase.

Afla ce model se potriveste afacerii tale, parcurgand ghidul pus la dispozitie de specialistii nostri!

Acceseaza ghidul
Sterge tot