Toyota's Lithium-Ion battery system

Toyota lanseaza propriile solutii de baterii Li-ion

Dupa producerea timp de multi ani a utilajelor echipate cu baterii litiu-ion,Toyota Material Handling va expune, la targul LogiMAT din Stuttgart din perioada 13-15 martie, noua sa solutie proprie din domeniul bateriilor litiu-ion, care va largi gama de inovatii Li-Ion oferite de Toyota

Inca de la lansarea gamei sale de baterii litiu-ion, in 2013, Toyota Material Handling Europe este unul dintre furnizorii de top din industria echipamentelor alimentate cu baterii litiu-ion. In 2016, gama existenta de transpalete electrice si stivuitoare a fost larg extinsa. De atunci, clientii au avut posibilitatea sa aleaga dintr-o gama variata, care include transpalete electrice, stivuitoare cu catarg (reach trucks), echipamente de tractare si stivuitore cu contragreutate.

De-a lungul timpului, clientii s-au putut bucura de beneficiile bateriilor litiu-ion. Bateriile permit incarcarea la nevoie, eliminand necesitatea schimbarii bateriilor, a bateriilor de rezerva sau a zonelor de incarcare. In plus, aceasta solutie este vizibil mai eficienta din punctul de vedere al energiei, reducand atat emisiile de CO2, cat si costurile energiei. De asemenea, bateriile Li-ion nu necesita mentenanta, oferind un timp de functionare ridicat si productivitate in activitatile clientilor.

Punand in practica competenta Toyota, solutiile privind bateriile litiu-ion vor avea drept rezultat un ansamblu modular al bateriilor. Acest lucru inseamna obtinerea, de catre clienti, a unei baterii de dimensiuni potrivite, compatibile cu operatiunea desfasurata. Si, indiferent de volumul de lucru, aceasta solutie proprie vine cu recompense rapide, ceea ce face ca utilizarea sa in diverse aplicatii, ample sau simple, sa fie interesanta. Clientilor li se asigura, de asemenea, o garantie extinsa de 7 ani.

Sterge tot