Toyota Material Handling Europe va sustine Jocurile Olimpice si Paralimpice Paris 2024 ca partener oficial pentru echipamente de manipulare a materialelor

Toyota Material Handling Europe si Toyota Motor Europe isi aduna fortele pentru a oferi o gama de solutii durabile pentru Jocurile Olimpice si Paralimpice de la Paris in 2024. Echipamentele electrice smart vor sustine logistica si operatiunile necesare realizarii jocurilor, vizand reducerea emisiilor de CO2.

Toyota Material Handling Europe a anuntat ca va contribui la organizarea Jocurilor Olimpice si Paralimpice de la Paris, in 2024.

In cadrul parteneriatului mondial al Toyota cu Jocurile Olimpice, Toyota Material Handling Europe va furniza echipamente de manipulare a materialelor pentru a asigura operatiuni inteligente si durabile la Paris.

Parteneriatul va utiliza pe deplin gama existenta a Toyota Material Handling Europe - inclusiv transpalete, transpalete electrice si stivuitoare electrice care utilizeaza o combinatie de tehnologie electrica si pe hidrogen - precum si modelele noi lansate. Compania planuieste, de asemenea, sa introduca concepte complet noi, orientate spre viitor, in domeniul transportului de marfuri, contribuind la misiunea Jocurilor Olimpice de a face ca toate evenimentele sale sa fie neutre sau negative din punct de vedere al emisiilor de carbon.

Compania mama a Toyota Material Handling Europe, Toyota Industries Corporation, face parte din companiile Grupului Toyota. Toyota este membra a Programului Partener Olimpic (PPO) din 2015, iar Toyota Motor Corporation a furnizat de atunci solutii si servicii de mobilitate pentru Jocuri. La Jocurile Olimpice si Paralimpice de la Paris 2024, aceasta traditie va face un pas inainte: Toyota Motor Europe si Toyota Material Handling Europe vor oferi solutii pentru deplasarea sigura, durabila si inteligenta a bunurilor si persoanelor in cadrul conceptului Beyond Zero.

"Desi ne ocupam de activitati diferite in cadrul Grupului Toyota, a fost logic sa colaboram pentru a aduce la Paris cele mai puternice si complete solutii posibile", a declarat Ernesto Domínguez, presedinte si director executiv al Toyota Material Handling Europe "Impartasim spiritul inovator al fondatorului nostru, setul de valori si angajamentul de a crea experiente de transport pozitive - si impartasim, de asemenea, un sentiment de onoare si privilegiul de a contribui la evenimentele inspirationale de la Paris 2024.

"In acelasi timp, contribuim la una dintre provocarile presante ale societatii: realizarea unei mobilitati neutre din punct de vedere climatic, care sa raspunda tuturor nevoilor noastre, atat pentru oameni, cat si pentru bunuri. Intr-o colaborare fructuoasa, putem obtine mult mai mult decat daca lucram singuri."

Progresul catre 2024 a inceput deja

Toyota Motor Europe si Toyota Material Handling Europe au colaborat deja la un eveniment colectiv: Beyond Zero City, o expozitie organizata la Muzeul National de Stiinta si Tehnologie din Stockholm, pentru care Toyota este sponsorul principal.

Zero City demonstreaza cum vor arata spatiile urbane fara masini alimentate cu combustibili fosili, cu un transport public durabil si convenabil si in care digitalizarea si electrificarea vor face mobilitatea mai sigura, mai curata si mai responsabila. Pe langa prezentarea transformarii urbane, acesta exploreaza transformarea Toyota dintr-un producator de vehicule intr-o companie moderna de mobilitate; tehnologiile Toyota expuse includ vehicule electrice autonome, drone de paletizare asistate de Inteligenta Artificiala si roboti pentru sprijin uman.

Tom Schalenbourg, Director pentru Dezvoltare Durabila la Toyota Material Handling Europe, a adaugat: "In 2021 ne-am alaturat O.N.U in Cursa Catre Zero, angajandu-ne sa stabilim obiective bazate pe stiinta pentru a ne alinia emisiile la obiectivul de 1,5 C stabilit prin Acordul de la Paris. Pana in 2031, ne propunem sa trecem toate cladirile si flotele noastre de echipamente si masini la energie 100% regenerabila, precum si sa reducem emisiile din intregul nostru lant valoric cu 55%, in conformitate cu pachetul "Fit for 55" al UE."

"Si Paris 2024 este alaturi de O.N.U in Cursa Catre Zero si isi propune sa reduca emisiile cu 50% fata de Jocurile anterioare. Daca ii putem sprijini in atingerea acestui obiectiv, va fi benefic pentru ambele parti."

Informatii de contact

Toyota Material Handling Romania
E-mail: info@ro.toyota-industries.eu

Contact Dep Vanzari: +40 372.157.000

Sterge tot