Solutii de finantare si tipurile de proprietate

Nu trebuie sa detineti un stivuitor pentru a-l folosi. De aceea va propunem cateva solutii de finantare pentru echipamentele din depozit, in functie de nevoile afacerii dvs.

Leasing financiar

Aveti posibilitatea de a achizitiona echipamente noi sau second hand prin leasing financiar. Daca doriti sa achizitionati echipamente, dar nu dispuneti de capital, atunci leasingul financiar ar putea fi solutia de care aveti nevoie. Totodata, acest tip de contract este recomandat in momentul in care primiti mijloace oficiale de finantare. Alegeti durata contractului si platiti comod, in rate lunare constante.

  • avans minim de 20%
  • finantatorul este proprietarul echipamentelor pe perioada contractului
  • la finalul contractului si la plata ultimei rate, dumneavoastra achizitionati echipamentele si deveniti proprietar

Leasing operational

Puteti, de asemenea, opta pentru leasing operational daca nu sunteti sigur ca doriti sa deveniti propietari pe echipamente. Optand pentru leasing operational va veti imbunatati indicatorii financiari, evitand inregistrarea echipamentelor ca mijloace fixe in contabilitate.

  • avans 0
  • finantatorul este proprietarul echipamentelor pe toata perioada contractului
  • finantatorul ramane proprietar la final de contract

Inchiriere

In cazul in care aveti nevoie de un echipament imediat, pentru o perioada mai scurta sau mai lunga de timp si cautati o solutie rentabila, aveti posibilitatea de a inchiria utilaje atat pentru perioade scurte (de pana la 7 luni), cat si pentru perioade mai lungi (de pana la 5 ani). 

  • furnizorul de echipamente ramane proprietarul acestora
  • beneficiati de echipamente in baza unei plati lunare

Imprumut

Daca intentionati sa dobanditi proprietatea asupra echipamentului inca de la inceput, aveti posibilitatea sa accesati un imprumut pentru mijloace fixe.

 

Indiferent de ce ati alege, toate solutiile de finantare pot fi combinate cu intretinere si reparatii efectuate de catre Toyota Material Handling Romania.

Driver using BT Optio for order picking

Gama noastra de produse

Consultati gama noastra completa de stivuitoare, inclusiv electrostivuitoare cu catarg retractabil, transpalete & preparatoare de comenzi.
Cititi mai mult

Afla mai multe >

Inchirierea de echipamente pe rafturi in depozit

Inchiriati un stivuitor

Aveti nevoie de un echipament imediat, pentru o perioada mai scurta sau mai lunga, si cautati o solutie rentabila? Avem diferite optiuni de inchiriere in functie de necesitati.

Cititi mai mult >

stivuitor second hand in depozit

Achizitionati un stivuitor second hand

Va ajutam sa gasiti stivuitorul perfect, nou sau second hand. Imbunatatiti-va activitatea cu un stivuitor second hand de calitate!

Cititi mai mult >

Sistemul de productie Toyota

Aplicam fabricatia in sistem Lean in activitatile noastre de productie si lucram conform unei abordari prin tragere, ceea ce inseamna ca producem numai ceea ce comandati.

Citeste mai mult >

Sterge tot