Close up on SAS logo on truck

Sistemul de Stabilitate Activa

Sistemul de stabilitate activa Toyota- SAS este un standard prevazut pentru fiecare Toyota Traigo si Toyota Tonero. Dupa 20 de ani, ramane inca singurul de acest fel, protejandu-va bunurile, stivuitoarele si personalul operator, maximizand performanta si reducand in acelasi timp costul operational. Pur si simplu nu se demodeaza.

Stabilitatea, increderea si siguranta sunt toate aspectele importante la manipularea marfurilor. In timpul operarii unui stivuitor Toyota, toate actiunile de conducere si stivuire se simt stabile si controlate, deoarece sistemul SAS actioneaza inainte de a se produce o operatie nesigura.

Prin monitorizarea activa a parametrilor cheie de performanta ai stivuitoarelor, riscul de accidente posibile este redus, iar volumul de miscari de paleti este maximizat. Acest lucru permite operatorilor sa lucreze cu incredere deplina, mentinand productivitatea ridicata pe parcursul unei zile de lucru.

Mai mult control in activitatea cotidiana cu Toyota SAS

Depozitare/preluare mai rapida si mai sigura

Este esential ca operatorul sa poata manipula produsele la inaltime fara nici o grija si fara a provoca daune bunurilor sau marfii. Acestea inseamna mai multe miscari ale paletului si costuri operationale mai reduse. Functia SAS Mast Control nu numai ca monitorizeaza inaltimea de incarcare si pozitia catargului, dar optimizeaza si viteza si unghiul catargului in functie de acesti parametri. Astfel, se va diminua balansarea catargului, permitand operatorilor sa depoziteze sau sa preia mai repede paletii aflati la inaltime.

+ Operatori mai increzatori & mai productivi

+ Mai putine daune cauzate incarcaturii/infrastructurii sau pagube

+ Mai putine accidente

+ Mai multi paleti manevrati

+ Costuri operationale mai mici

Mai multa incredere si eficienta in stivuirea marfurilor

Reglarea bratelor intr-o pozitie orizontala pentru ridicarea unui palet necesita timp. Cu sistemul SAS de control al nivelului furcilor, acestea sunt egalizate prin simpla apasare a unui buton, aceasta sarcina devenind mai rapida pentru sofer, asigurandu-se o manipulare mai eficienta si mai productiva a incarcaturii, in special la inaltime. In plus, egalizarea furcilor permite operatorului sa stivuiasca marfa in mod adecvat si uniform, evitand deteriorarea bunurilor si a rafturilor si reducand costurile.

+ Operatori mai increzatori & mai productivi

+ Mai putine deteriorari ale incarcaturii

+ Mai multi paleti manevrati

+ Costuri operationale mai mici

Stabilitate la luarea curbelor

Un risc crescut de accidente apare in cazul virajelor de ocolire a colturilor fara ajustarea vitezei de deplasare. Actionand chiar mai rapid decat cel mai experimentat sofer, sistemul SAS asigura protectia operatorilor la realizarea unui viraj, fara a compromite productivitatea. Modelele Traigo si Tonero cu 4 roti au cilindrul patentat SAS Swing Lock care ofera o perfecta stabilitate laterala la inclinare prin blocarea automata a miscarii oscilante a osiei din spate. La gama Traigo cu 3 roti, SAS optimizeaza viteza de deplasare in curbe. Astfel, stabilitatea stivuitorului este intotdeauna sub control.

+ Operatori mai increzatori si mai productivi

+ Mai putine daune cauzate stivuitorului

+ Mai putine accidente

+ Mai multi paleti manevrati

+ Costuri operationale mai mici

Confort sporit la transportul pe distante lungi

Reducerea presiunii fizice asupra soferilor prin asigurarea unei pozitii confortabile de condus, care va influenta in mod pozitiv productivitatea si sanatatea acestora. Sincronizatorul de directie SAS aliniaza automat manerul volanului cu pozitia rotilor din spate. Aceasta aliniere ajuta soferii sa aiba o pozitie de condus ergonomica si sa manevreze stivuitorul in cel mai eficient mod pentru o operare sigura si productiva. In plus, gama noastra cu 4 roti are un design unic al axului din spate, cu cilindru Swing Lock, oferind o stabilitate superioara si asigurand confortul soferului pe orice tip de pardoseala.

+ Conditii de lucru mai confortabile si operatori mai productivi

+ Mai multi paleti manevrati

+ Costuri operationale mai mici

EC counterbalanced truck loading

EL counterbalanced trucks

The durable electric counterbalanced trucks is suitable for a variety of indoor and outdoor operations.

Read more >

IC Counterbalanced trucks outdoors

Engine CB trucks

Designed for light, medium and heavy-duty material handling, these trucks offer faster acceleration and lift speeds, increasing productivity.

See the range >

Driver on lithium-ion truck in warehouse

Gama noastra unica cu baterii Litiu-Ion

Bateriile Litiu-Ion s-au dovedit a fi cu 30% mai eficiente din punct de vedere energetic decat bateriile cu plumb si acid, reducand in mod considerabil emisiile de CO2.

Citeste mai departe

Woman driving a truck under supervision

Operator training

Discover how operator training can improve safety and productivity in your business.

Read more >>

Sterge tot