Medii cu temperatura controlata

Depozitele frigorifice reprezinta unul dintre cele mai dure medii de lucru. Temperaturile sub zero grade nu numai ca afecteaza capacitatea bateriei utilajelor, circuitele electronice, lubrifierea si capacitatea operatorilor de a conduce stivuitoarele, dar trebuie sa va ganditi si la utilizarea spatiului. Depozitele refrigerate (temperatura ambientala pana aproape de 0°C) sau congelate (sub 0°) necesita solutii lean, eficiente, care sa minimalizeze pierderile de spatiu, resurse si timp, asigurand in acelasi timp fiabilitatea acestor medii solicitante. Avem o istorie lunga si experienta vasta in lucrul in spatii cu temperaturi scazute, oferta noastra standard incluzand o gama completa de utilaje si solutii pentru operatii de refrigerare, precum si solutii dedicate pentru depozite frigorifice.

Utilaje dedicate pentru depozite frigorifice

  • Pentru temperaturi pana la -30°C
  • Specificatii dedicate pentru depozite frigorifice si functii optionale pentru fiecare model
  • Contract de service pliat pe nevoile dvs.

Gama completa de utilaje Toyota a fost proiectata sa lucreze eficient pana la 0°C fara modificari. Insa, pentru temperaturi de pana la -30°C, majoritatea utilajelor trebuie adaptate. Caracteristicile specifice pot include otel inoxidabil, ulei pentru depozite frigorifice, platforme antiderapante, baterii incalzite etc. Toyota ofera o gama de utilaje pentru deservirea depozitelor, incluzand transpalete manuale, order pickere, electrostivuitoare cu catarg retractabil  and Electrostivuitoare pentru culoare foarte inguste (VNA), precum si electrostivuitoare cu furci frontale care pot fi tehnologizate complet pentru utilizare in depozitele frigorifice. Unele utilaje necesita modificari minimale, de exemplu, transpaletele electrice Toyota BT Levio si transpaletele electrice cu catarg BT Staxio necesita pur si simplu numai ulei hidraulic pentru temperaturi scazute – din toate celelalte privinte sunt tehnologizate pentru deservirea depozitelor frigorifice, avand componente complet etanse. Toate utilajele pentru depozite frigorifice sunt identificate clar prin simbolul de fulg de zapada. Aceasta ajuta la reducerea costurilor prin scaderea riscului de utilizare incorecta a utilajelor.

6 sfaturi pentru gandirea lean in depozitele frigorifice
An autopilot doing horizontal transportation

Solutii automatizate

Pentru a optimiza eficienta si flexibilitatea in depozite, oferim diferite tipuri de echipamente automatizate. In acest fel veti putea reduce costurile datorate pagubelor si muncii, in timp ce oferiti operatorilor sarcini mai importante.

Afla mai multe >

Solutii litiu-ion marca Toyota

Oferim solutii integrate de baterii litiu-ion pentru toata gama, asamblate conform TPS (Toyota Production System) la cele mai inalte standarde.

Afla mai multe >

Operator folosind BT Optio pentru order picking

Gama noastra de produse

Consultati gama noastra completa de stivuitoare, inclusiv electrostivuitoare cu catarg retractabil, transpalete & preparatoare de comenzi.

Vezi echipamentele Toyota >

Sterge tot