Toyota Design

In cadrul Toyota Design Center transformam ideile in echipamente in timp ce ne focusam pe inovare, calitate, eficienta, operare usoara a utilajului si sustenabilitate.
Man drawing a truck on wall

Despre centrul de proiectare

Designul inovativ al produselor este o disciplina cu norma intreaga si inseamna ca paletii si stivuitoarele noastre evolueaza constant.

Centrul nostru de design este un mediu creativ si dinamic, cu profesionisti dedicati, care sunt dornici sa faca transpuna lumea stivuirii materialelor in viitor. Desenele noastre nu se refera numai la estetica, ci ofera echilibrul perfect intre siguranta, durabilitate, productivitate, manevrabilitate si simplitate; Valoarea de baza a Toyota. Aceste valori sunt esentiale pentru procesul de proiectare si sunt in cele din urma exprimate in forma si functia produsului final.

Mai multe despre centrul de proiectare
Design team review sketches

Competitia Toyota Logistics Design

Abordarea noastra la proiectare este simpla. Apreciem constant noi talente, exploram viziuni proaspete si incurajam mintile deschise.

Cautarea noastra pentru solutiile de maine a inspirat lansarea competitiilor Toyota Logistics Design pentru studenti. A fi mereu cu un pas in fata asteptarilor este posibil numai datorita cautarii zilnice a celor mai proaspeti designeri de echipamente de stivuire a materialelor.

Catre site-ul Toyota Logistics Design
Shadows of a Swarm truck

Inovatie si tehnologia viitorului

Conceptele Smart Logistics si logiconomi ofera solutii disponibile in prezent si evidentiaza viziunea noastra pentru viitor.

Cititi mai mult >

Operator folosind BT Optio pentru order picking

Gama noastra de produse

Consultati gama noastra completa de stivuitoare, inclusiv electrostivuitoare cu catarg retractabil, transpalete & preparatoare de comenzi.

Vezi echipamentele Toyota >

Smiling people in Toyota truck factory

Istoria noastra

Peste 100 de ani de excelenta combinata, in domeniul stivuirii marfurilor! Vedeti cateva dintre momentele noastre istorice!

Cititi mai mult >

Smiling people in office corridor

Alaturati-va echipei noastre

Incercam intotdeauna sa optimizam produsele oferite si modul in care lucram. Si solutia este sa lucram cu oameni la fel de pasionati de logistica si tehnologie.

Citeste mai mult >

Sterge tot