Echipamente Smart Toyota

Cu echipamentele smart esti in control complet asupra operatiunilor

  • Toate echipamentele comandate dupa Octombrie 2018 sunt echipamente smart
  • Dispozitiv hardware telematic integrat ca standard
  • Acces usor la serviciul I_Site, la cerere

Echipamentele smart sunt echipate cu hardware telematic pentru conectarea usoara la I_Site, aplicatia care va permite sa monitorizati utilizarea utilajelor din flota si comportamentul operatorilor. Cu un simplu click, tehnologia poate fi activata, lucru ce va permite sa monitorizati operatiunile si sa utilizati aceste date pentru a va imbunatati afacerea.

Logistica bazate pe inteligenta artificiala

Logistica lean si operatiunile continue, fara intreruperi, sunt provocarile actuale, dar mai ales viitoare ale miscarii de marfa. Solutia noastra? Munca in echipa in randul echipamentelor multumita inteligentei artificiale - trimiterea utilajului potrivit la locul potrivit in timpul potrivit. Toate astea pentru operatiuni optimizate la maximum, consum redus de energie, timp si spatiu. 

Pentru a fi la curent cu ultimele articole, viziteaza rubrica blog >

Viziunea noastra pentru viitor

Abordarea noastra bazata pe principiul Logiconomi

Aplicarea gandirii flexibile in logistica

  • Colaboram cu partile interesate in ceea ce priveste tendintele de ultima ora
  • Oferim raspunsuri
  • Istoric de service complet

Gandirea noastra bazata pe principiul Logiconomi ne determina sa punem intrebari si sa gasim raspunsurile corecte – sa lucram cu clientii si cu alte intreprinderi cu gandire anticipativa pentru a identifica necesitatile viitoare si a dezvolta  produse si servicii conform acestor cerinte. 

Solutii complet automatizate de la Vanderlande

Multumita companiei sora Vanderlande, avem capacitatea de a oferi o gama larga de solutii integrate automatizate. Solutii care se implementeaza repede, sunt fiabile si eficiente in operatiunile dvs. 

Afla mai multe despre Vanderlande >

Beneficiati de echipamente smart

  • Monitorizati performantele echipamentelor si a operatorilor
  • Imbunatatiti siguranta
  • Reduceti costurile

Abordarea noastra vizeaza operatiuni de manipulare a materialelor mai sigure si mai eficiente. Echipamentele Toyota sunt conectate prin tehnologia Toyota I_Site, devenind astfel utilaje inteligente care va ofera o perspectiva asupra celui mai eficientmod de gestionare a operatiunilor.

Iata cum functioneaza I_Site! >

Picture of text on whiteboard

Calea Toyota

Misiunea noastra este sa oferim eficienta exceptionala in operatiunile dumneavoastra de manipulare a materialelor, motiv pentru care aplicam un set de valori denumit Toyota Way (Calea Toyota). Toti angajatii nostri aplica aceste valori la fiecare nivel, in activitatile zilnice si in relatiile cu alte persoane.

Cititi mai mult >

Manager looking at I_Site on iPad

Sistemul de gestionare a flotei I_Site

I_Site coreleaza stivuitoarele din flota, colecteaza date si va prezinta situatia generala, recomandand o modalitate de optimizare a operatiunilor.

Citeste mai mult >

An autopilot doing horizontal transportation

Solutii automatizate

Pentru a optimiza eficienta si flexibilitatea in depozite, oferim diferite tipuri de echipamente automatizate. In acest fel veti putea reduce costurile datorate pagubelor si muncii, in timp ce oferiti operatorilor sarcini mai importante.

Afla mai multe >

Solutii litiu-ion marca Toyota

Oferim solutii integrate de baterii litiu-ion pentru toata gama, asamblate conform TPS (Toyota Production System) la cele mai inalte standarde.

Afla mai multe >

Sterge tot