Toyota Traigo80 loading a train

Toyota lanseaza noul stivuitor electric de mare capacitate Traigo80

Toyota Material Handling a prezentat in cadrul targului CeMAT, in Hanovra, Germania, noul stivuitor Toyota Traigo80 cu o capacitate de 6 pana la 8 tone. Acest stivuitor contra-balansat de mare capacitate, cu un sistem de 80 V, exceleaza prin performanta, manevrabilitate si eficienta. Un echipament universal in adevaratul sens al cuvantului, realizat pentru o activitate sustinuta: puternic, electric 100%, Toyota 100%.

„Credem ca am dezvoltat un lider al clasei de electrostivuitoare de mare capacitate din gama de 80 V si o alternativa concreta la stivuitoarele contra-balansate echipate cu motoare cu combustie interna” a declarat Craig Walby, Director de Dezvoltare Produs al Toyota Material Handling Europa. „Datorita tehnologiilor de baterii utilizate, a eficientei energetice ridicate, a cabinei complet independente si a optiunii I_Site, Traigo80 este un membru marcant al familiei Traigo.” Noua gama Traigo80 inlocuieste gama Traigo HT existenta, si este compusa din modele cu capacitate de 6, 7 si 8 tone, acesta din urma fiind acum disponibil si cu o distanta de 900 mm pana la centrul de greutate.

Toyota Traigo80 heavy duty forklift working inside

100% puternic

Motoarele puternice asigura o capacitate mare de urcare si o viteza ridicata de deplasare, caracteristici care fac ca electrostivuitorul sa fie potrivit pentru aplicatii solicitante, rezervate in mod normal stivuitoarelor echipate cu motoare cu ardere interna. Multumita unghiului mare de virare a rotilor de pe puntea spate, stivuitorul poate efectua, daca acest lucru este necesar, manevre chiar si in spatii inguste, de exemplu in zone de productie sau de depozitare. Bordul cu configuratie optima permite operatorului sa lucreze in mod intuitiv, iar compartimentul complet independent al operatorului transfera un nivel minim de vibratii si zgomote catre operator. Siguranta operatorului este imbunatatita si de vizibilitatea excelenta in toate directiile si de Sistemul de Stabilitate Activa, Toyota SAS, care mareste in acelasi timp si productivitatea.

100% electric

Noile modele cu sisteme de 80 V sunt prevazute cu sisteme de directie asistate electric, pentru un consum redus de energie, si ofera clientilor posibilitatea de a alege tehnologia pentru baterii care este cea mai potrivita nevoilor lor. Pentru o inlocuire fara probleme a bateriei, electrostivuitorul a fost proiectat in jurul unui sasiu deschis, ceea ce permite extragerea si introducerea facila a bateriei.

100% Toyota

Componentele acestui electrostivuitor robust sunt complet protejate, ceea ce permite desfasurarea cu incredere a activitatilor in spatii deschise, in conditii de mediu umed sau cu praf. Cu toate acestea, accesul la componentele principale se face facil, prin intermediul unui capac plasat pe contra-greutate, care permite efectuarea fara probleme a operatiilor de intretinere. Multumita cabinei complet inchise, realizata din otel, operatorul este protejat si poate lucra confortabil indiferent de conditiile climaterice.

Driver using BT Optio for order picking

Gama noastra de produse

Consultati gama noastra completa de stivuitoare, inclusiv electrostivuitoare cu catarg retractabil, transpalete & preparatoare de comenzi.
Cititi mai mult

Afla mai multe >

EC counterbalanced truck loading

EL counterbalanced trucks

The durable electric counterbalanced trucks is suitable for a variety of indoor and outdoor operations.

Read more >

Close up on SAS logo on truck

Sistemul de stabilitate activa (SAS)

Aceasta inovatie sustine siguranta si contribuie la reducerea costurilor cu operatorul si cu deteriorarile pentru intreprinderi. 

Cititi mai mult >

Manager looking at I_Site on iPad

Sistemul de gestionare a flotei I_Site

I_Site este un sistem de gestionare a flotei care coreleaza echipamentele din flota, colecteaza date si va prezinta situatia generala; insa cel mai important este faptul ca I_Site va spune ce puteti face pentru a va optimiza operatiunile.

Citeste mai mult >

Sterge tot