Echipamente de tractare automatizate

Oferim echipamente de tractare automatizate pentru transportul mai multor paleti odata:

Echipament de tractare automatizat TAE500

  • capacitate de pana la 5.0 tone
  • suporta 4 incarcaturi 
  • potrivit pentru aplicatii de aprovizionare sau operatiuni de tip milk-runs 

Carucior pentru sarcini grele

  • potrivit pentru paleti intregi, dar si semipaleti
  • capacitati de pana la 600 kg sau 1200 kg

Platforma transportatoare

  • potrivita pentru o varietate de sarcini precum custi, containere
  • capacitate de pana la 600 kg

Portal

  • potrivit pentru carucioare 
  • incarcare/descarcare de pe ambele laturi
  • capacitate de pana la 1200 kg

Autopilot in actiune

Operatiuni milk-runs eficiente

Pentru reaprovizionarea productiei, echipamentele de tractare sunt foarte eficiente, deoarece transporta mai multi paleti simultan si ofera o manipulare sigura a sarcinilor in zonele aglomerate, asa cum sunt liniile de asamblare. In functie de nevoile aplicatiei, echipamentul de tractare Autopilot poate fi programat sa ruleze intr-o singura bucla cu unul sau mai multe trenulete pentru a sprijini livrarea imediata a marfurilor. 

Variete de carucioare

Echipamentele de tractare automate permit cuplarea mai multor tipuri de carucioare, in functie de tipul de incarcare, de greutatea sarcinilor si de operatiunea de incarcare/descarcare. 

Navigare precisa

Echipamentele Autopilot suporta 2 tehnologii de navigare extrem de precise si versatile: reflectoare sau navigare naturala sau combinate - navigare duala. Acesta din urma permite echipamentelor sa comute intre utilizarea reflectoarelor pentru o zona si utilizarea mediului din depozit ca referinta pentru o alta zona.

Navigare naturala

O metoda prin care echipamentele de tracatre automate vor naviga tinand cont de diferite repere existente in depozit (pereti, rafturi si obiecte fixe), care ajuta la localizarea echipamentului in depozit. Navigarea naturala este o alternativa mai putin costisitoare pentru depozitele in care imprejurimile raman constante. Echipamentul Autopilot poate utiliza mediul existent pentru a naviga fara a fi nevoie de elemente suplimentare, precum reflectoarele, evitand costurile cu instalarea acestora.

Alimentare inteligenta

Echipamentele Autopilot pot fi echipate cu baterii litiu-ion care sunt cu pana la 30% mai eficiente din punct de vedere energetic, reducand in acelasi timp emisiile de CO2. Acestea se pot incarca singure, intre sarcini, fara a fi nevoie de interventia personalului din depozit sau de camere de incarcare. Asadar, vorbim despre echipamente complet automatizate.

 

Return on investment

Automatizarea optimizeaza fluxul de marfuri, reducand in acelasi timp daunele, timpul si costurile. Operatorii devin disponibili sa se ocupe de sarcini mai complexe in locul celor repetitive. Manipularea automata a paletilor necesita, de asemenea, mai putina mentenanta si energie si contribuie la productivitate si la siguranta, obtinand o rentabilitate a investitiei in decursul a 2 ani.

Afla mai multe despre automatizarea pas-cu-pas >>

Contacteaza-ne

Contacteaza-ne pentru mai multe informatii

Toyota Material Handling Romania se angajeaza sa va protejeze si sa va respecte confidentialitatea. Vom folosi informatiile dvs. personale numai pentru a va furniza produsele si serviciile pe care le-ati solicitat. Toate solicitarile sunt confidentiale, tratate conform Politicii de Confidentialitate.

Din cand in cand, dorim sa te informam despre produsele si serviciile noastre, precum si despre alte tipuri de continut care ar putea fi de interes pentru tine. Te vei putea dezabona de la ele in orice moment!

Produsele lactate Tine sunt manipulate cu grija de un AGV Toyota

In noul depozit al TINE, produsele lactate sunt ridicate automat pe o banda transportoare si depozitate intr-un raft de un echipament automat de la Toyota. Automatizarea acestui proces a oferit multe avantaje pentru Tine.

Studiu de caz Tine >

Echipamentele Autopilot au crescut nivelul de satisfactie la locul de munca

Multumita stackerelor automatizate, operatorii de la Hargassner se pot concentra acum pe sarcini care aduc valoare adaugata companiei si beneficiaza de un program de lucru flexibil.

Studiu de caz Hargassner >

Sterge tot