Parteneriat pe termen lung pe parcursul fiecarui proiect de automatizare

Cu peste 250 de proiecte de automatizare livrate cu succes si peste 800 de echipamente ghidate automat care functioneaza in Europa, avem o experienta vasta in gestionarea proiectelor de automatizare. Cu specialisti dedicati automatizarii care va vor trece prin diferitele faze ale proiectului, puteti fi siguri ca veti primi cea mai buna solutie pentru a va atinge obiectivele.

Fazele unui proiect

Experienta cu alte proiecte de automatizare

Marfa TORO este manipulata acum de utilajele fara operatori

TORO a implementat 5 echipamente automate Toyota pentru a-si eficientiza operatiunile, atat din punct de vedere timp cat si din punct de vedere cost. Echipamentele Autopilot opereaza cot la cot cu echipamentele manuale - conduse de operatori, asigurand un nivel ridicat de siguranta.

Studiu de caz TORO >

Produsele lactate Tine sunt manipulate cu grija de un AGV Toyota

In noul depozit al TINE, produsele lactate sunt ridicate automat pe o banda transportoare si depozitate intr-un raft de un echipament automat de la Toyota. Automatizarea acestui proces a oferit multe avantaje pentru Tine.

Studiu de caz Tine >

Stacker-e automate in simbioza perfecta cu operatorii de la depozitul COOP

Utilizarea echipamentelor automate in medii de depozitare manuale poate fi o combinatie cu provocari. La depozitul regional Coop din Trondheim, angajatii au invatat sa lucreze in siguranta alaturi de stacker-ele automate.

Studiu de caz Coop >

Contacteaza-ne

Contacteaza-ne pentru mai multe informatii

Toyota Material Handling Romania se angajeaza sa va protejeze si sa va respecte confidentialitatea. Vom folosi informatiile dvs. personale numai pentru a va furniza produsele si serviciile pe care le-ati solicitat. Toate solicitarile sunt confidentiale, tratate conform Politicii de Confidentialitate.

Din cand in cand, dorim sa te informam despre produsele si serviciile noastre, precum si despre alte tipuri de continut care ar putea fi de interes pentru tine. Te vei putea dezabona de la ele in orice moment!

Departament Logistics Solutions 
+40 372.157.000
cereri@ro.toyota-industries.eu

Sterge tot