Raft semi-automatizat de tip Shuttle

Oferim solutii shuttle care includ si sisteme de rafturi semi-automatizate:

Toyota Radioshuttle

  • capacitate de incarcare de pana la 1800 kg
  • potrivit pentru mai multe tipuri de sarcini

Sistem de rafturi shuttle

  • rafturi fara culoare de lucru
  • foloseste spatiul inteligent

Radioshuttle in actiune

Aceasta solutie de stocare in adancime foloseste un sistem shuttle semi-automatizat pentru a depozita si extrage marfurile paletizate de pe rafturi. Radioshuttle-ul este plasat in raft de un stivuitor sau de un reach truck. Cu ajutorul Radioshuttle-ului, operatorii economisesc mult timp deoarece singura lor sarcina este de a duce paletul la intrarea in raft. In timpul in care Radioshuttle-ul duce paletul in pozitia sa finala, operatorul are timp sa preia urmatorul palet. Astfel, numarul paletilor stocati va fi mai mare pentru aceeasi perioada de timp, crescand productivitatea si scazand costurile operationale.

Siguranta

Fiecare Radioshuttle este echipat cu functii precum lumini de avertizare, semnale audio, sisteme de afisare luminoase si clare, precum si sistem de scanare cu laser. Este certificat in conformitate cu EN 13849-1: 2008.

Conectivitate

Toyota Radioshuttle este pregatit pentru industria 4.0 cu WiFi, RFID si WMS. Comunica de la distanta cu stivuitorul printr-o functie simpla de apasare care serveste un numar nelimitat de sisteme shuttle.

Productivitate

Sinele si ghidajele de intrare ii ajuta pe operatori sa plaseze cu usurinta Radioshuttle-ul in raft. Radioshuttle-ul suporta mai multe tipuri de alimentare si poate functina mai mult de 8 ore cu baterii standard sau mai mult de 16 ore cu baterii litiu-ion. 

Afla mai multe despre sistemele de rafturi Toyota >>

Alimentare

Statia de incarcare Toyota Radioshuttle permite incarcarea rapida si usoara a bateriilor. Fiecare statie poate gestiona 2 seturi de baterii (4 casete de baterii). Aceste casete sunt plasate in sertare. Odata inchis sertarul, incepe incarcarea. Afisajul arata starea de incarcare. 

Cold store

Sietemele shuttle pot functiona la temperaturi de pana la -30 ° C, ceea ce le face ideale pentru depozitele frigorifice unde costul cu spatiul este foarte mare.  

6 sfaturi pentru gandirea lean in depozitele frigorifice >>

 

Contacteaza-ne

Contacteaza-ne pentru mai multe informatii

Toyota Material Handling Romania se angajeaza sa va protejeze si sa va respecte confidentialitatea. Vom folosi informatiile dvs. personale numai pentru a va furniza produsele si serviciile pe care le-ati solicitat. Toate solicitarile sunt confidentiale, tratate conform Politicii de Confidentialitate.

Din cand in cand, dorim sa te informam despre produsele si serviciile noastre, precum si despre alte tipuri de continut care ar putea fi de interes pentru tine. Te vei putea dezabona de la ele in orice moment!

Toyota Radioshuttle a optimizat utilizarea spatiului la Zgonc

Toyota a oferit companiei Zgonc o solutie shuttle semi-automatizata care a condus la cresterea productivitatii si a sigurantei, reducand considerabil daunele in timp ce depoziteaza mai mult de 4000 de paleti. 

Studiu de caz Zgonc >

Solutiile shuttle permit stocarea la densitati mari

Döhler, lider mondial in productia de alimente, avea nevoie de o solutie pentru a depozita mii de paleti cu alimente in depozitul frigorific. Prin urmare, Toyota Material Handling a furnizat o solutie shuttle care utilizeaza spatiul eficient si se potriveste perfect depozitului frigorific.

Studiu de caz Döhler >

Sterge tot