BT Reflex E-series reach truck for coldstores

Depozitarea si distributia la rece

Manipularea si stocarea bunurilor reprezinta un cost care poate avea un impact puternic asupra intreprinderilor. Aceste costuri sunt chiar mai ridicate in operatiunile de depozitare la rece. Costul spatiului dintr-un depozit frigorific este de obicei de 2,5 ori mai mare fata de cel al unui depozit obisnuit si asta fara sa luam in considerare costul echipamentelor special concepute pentru lucru la temperaturi scazute.

Echipamentele utilizate in medii cu temperaturi scazute pot fi adaptate pentru a functiona eficient; este posibil sa aveti in vedere si faptul ca pot exista consideratii suplimentare atunci când vine vorba de mentenanta si intretinerea lor.

Aici intervenim noi!

Gama completa a echipamentelor de depozitare Toyota si a stivuitoarelor cu contragreutate a fost proiectata pentru a functiona eficient in operatiuni la temperaturi scazute. De la transpaletele manuale universale pâna la gama noastra de utilaje VNA; echipamentele Toyota pot fi operate la temperaturi de pâna la 0° C. Acest lucru se datoreaza proiectarii si fabricarii la o calitate ridicata, ca parte a sistemului de productie Toyota care garanteaza cele mai inalte niveluri de calitate, durabilitate si fiabilitate. De asemenea, cerintele de intretinere nu se vor modifica pâna la acea temperatura.

Sa trecem la temperaturi foarte scazute!

Daca utilizati echipamente in medii cu temperaturi de pâna la -35⁰C, vor fi luate in considerare modificari de fabricare a utilajelor. Condensul reprezinta o provocare majora in spatiile frigorifice; se formeaza pe echipamente la tranzitia dintre zonele rece si ambientale. Asta inseamna ca utilajele trebuie adaptate si proiectate in mod special pentru a preveni coroziunea si eventualele patrunderi de umiditate. De asemenea, cerintele de intretinere ale acestor echipamente pot fi mai aspre pentru a va asigura ca utilajele functioneaza in mod fiabil.

Avem o istorie bogata in parteneriate cu intreprinderi care opereaza in depozite frigorifice, motiv pentru care va putem ajuta sa va mentineti costurile de miscare a marfii si sa contracarati costul mentinerii conditiilor de depozitare la temperaturi scazute. Oferim modele din toate gamele de echipamente care vor functiona la temperaturi de pâna la -35⁰C. Toate echipamentele noastre de depozitare la rece pot fi usor identificate prin simbolul unui fulg de zapada.

Daca doriti sa aflati mai multe despre modul in care va putem ajuta sa gestionati costurile in spatiul dvs. de depozitare refrigerat sau congelat, ne puteti contacta:

Contacteaza-ne
Driver using BT Optio for order picking

Gama noastra de produse

Consultati gama noastra completa de stivuitoare, inclusiv electrostivuitoare cu catarg retractabil, transpalete & preparatoare de comenzi.
Cititi mai mult

Afla mai multe >

Reach truck in warehouse

Reach trucks

Electrostivuitoarele cu catarg retractabil Toyota sunt cele mai bune din clasa lor, au capacitati reziduale exceptionale si ergonomie excelenta. Sunt usor programabile si echipate cu optiuni unice de siguranta, oferind o productivitate iesita din comun pentru lucrul la inaltime

Afla mai mult >

Powered pallet truck in industry

Transpalete electrice

Transpaletele electrice BT Levio sunt compacte, dar puternice si eficiente. Disponibile in diferite versiuni, cu operator pedestru sau cu platforma, aceste modele pot fi utilizate pentru o gama larga de aplicatii interioare, cum ar fi incarcarea, descarcarea si transportul pe orizontala.

Citeste mai mult >

Service technician servicing a Toyota truck

Service

Planurile noastre de service asigura continuitatea activitatii dumneavoastra si va ajuta sa profitati la maximum de echipamente, indiferent de model, astfel incat sa va puteti planifica operatiunile cu incredere deplina. 

Citeste mai mult >

Sterge tot