Toyota sisteme de rafturi

Solutiile shuttle permit stocarea la densitati mari

Döhler, lider mondial in productia de alimente, avea nevoie de o solutie pentru a depozita mii de paleti cu alimente in depozitele frigorifice. Prin urmare, Toyota Material Handling a furnizat o solutie de rafturi si shuttle care se potriveste perfect depozitului frigorific datorita utilizarii eficiente a spatiului.

Despre Döhler

Döhler este unul dintre cei mai mari producatori, comercianti si furnizori de ingrediente naturale, sisteme de ingrediente si solutii integrate pentru industria alimentara si a bauturilor. Cu un personal de 500 de persoane la fata locului in Tarczyn, proceseaza fructe si legume si produce diferite tipuri de concentrate, arome si piureuri.

Marfurile proaspete provin direct de la cultivatori si sunt depozitate in zone de depozitare la temperaturi de inghet (intre -20 si -24 ° C) pentru productia viitoare. Locatia stocheaza 20.000 de paleti, dintre care aproape 8.000 de paleti in depozite frigorifice.

Date si cifre

  • Companie: Döhler Sp. Z o.o.
  • Locatie: Tarczyn, Polonia
  • Industrie: Alimente
  • Aplicatii: transport orizontal, stivuire, depozitare
  • Rafturi: 5 Toyota Radioshuttles RS150 si sisteme de rafturi shuttle
sisteme de rafturi

Solutie eficienta pentru depozitele frigorifice

Paletii de la Döhler erau depozitati pe podea si intr-o instalatie drive-in. Dupa ce a abordat Toyota pentru un nou sistem de rafturi drive-in pentru depozitul lor din Tarczyn, Döhler a primit o propunere alternativa. Solutia Radioshuttle de la Toyota Material Handling este ideala pentru depozitele frigorifice, deoarece foloseste spatiul eficient si poate functiona impreuna cu stivuitoarele standard. Cu acces rapid la bunuri si optimizarea procesului de pregatire a transportului, Döhler este pozitiv in ceea ce priveste solutia combinata de sisteme shuttle si depozit frigorific. "Toyota a avut cea mai buna si cuprinzatoare oferta si, cu experienta lor larga, sunt un partener de incredere pentru noi", spune Tomasz Jaszczyk, director de depozit si de aprovizionare la Döhler.

Serviciu profesional

Podeaua depozitului a fost o provocare, deoarece nu era suficient de puternica pentru a suporta presiunea mare de la diferitele niveluri de rafturi. Prin urmare, Toyota a propus sa utilizeze grinzi speciale pentru a obtine o suprafata de presiune mai mare pe podea pentru a monta rafturile. Datorita acestei solutii, Döhler a reusit sa pastreze numarul necesar de niveluri de depozitare si capacitatea totala de depozitare. "Recomandam profesionalismul Toyota, timpul de raspuns rapid si flexibilitatea", spune Jaszczyk, manager de depozit si de aprovizionare. „Apreciem abordarea pe care o au cu partenerii lor si credem ca aceasta va fi o cooperare fructuoasa pe termen lung.”

Sisteme de rafturi

S-ar putea sa te intereseze si...

Light shelving racking

Sisteme de rafturi

Va ajutam sa va optimizati fluxul afacerii, sa reduceti costurile si sa cresteti productivitatea cu solutia optima de rafturi.

Cititi mai mult >

Lucrul in medii cu temperaturi controlate

Operatiunile de stivuire in medii de lucru cu temperaturi controlate sunt cele mai dificile. Toyota ofera o gama completa de echipamente si solutii pentru aceste aplicatii, precum si solutii dedicate depozitelor frigorifice.

Afla mai mult >

An autopilot doing horizontal transportation

Solutii automatizate

Pentru a optimiza eficienta si flexibilitatea in depozite, oferim diferite tipuri de echipamente automatizate. In acest fel veti putea reduce costurile datorate pagubelor si muncii, in timp ce oferiti operatorilor sarcini mai importante.

Afla mai multe >

Shadows of a Swarm truck

Inovatie si tehnologia viitorului

Conceptele Smart Logistics si logiconomi ofera solutii disponibile in prezent si evidentiaza viziunea noastra pentru viitor.

Citeste mai mult >

Sterge tot