Software inteligent pentru automatizare

Conecteaza procesele intralogistice

T-ONE, software-ul de automatizare dezvoltat de Toyota comunica cu echipamentele Toyota ghidate automat (AGVs) si cu infrastructura existenta, cum ar fi sistemele de gestiune ale depozitelor, sisteme de identificare a marfurilor si alte echipamente de manipulare din depozit. T-ONE ofera o arhitectura moderna, cu API bine definite (Interfata de programare a aplicatiilor) pentru o integrare usoara cu sistemul existent.

T-ONE ofera flexibilitate operationala pentru scalarea usoara a operatiunilor si punerea rapida in functiune a echipamentelor automatizate. Acest lucru il face potrivit pentru aplicatii cu un numar semnificativ de echipamente. Solutia poate fi configurata pentru o varietate de fluxuri si ofera o interfata prietenoasa pentru utilizatori ca sa poata sustine si interactiunea manuala cu echipamentele Autopilot. T-ONE ofera un set de indicatori de performanta, cu grafice prezentate in interfata de administrare.

Ce rol joaca T-ONE?

Cum orchestreaza T-ONE operatiunile

T-ONE se afla in centrul solutiilor automate Toyota: supravegheaza si optimizeaza functionarea completa a operatiunilor. Acest software inteligent de automatizare are grija de comenzile si de gestionarea traficului pentru echipamentele Autopilot si ofera functii precum:

Initierea comenzii

T-ONE poate initia comenzile in mai multe moduri pentru a se potrivi operatiunilor pe care le aveti. De exemplu, le poate initia prin sistemul de gestionare a depozitelor (WMS) sau prin apasarea unui buton de catre operatori la statiile de lucru (Toyota ofera aceste elemente). De asemenea, semnalele de tip I / O (de obicei fotocelule, PLC) sau scanerele (adesea un scaner de coduri de bare montat pe un transportor) pot fi utilizate pentru a initia o comanda.

Setarea destinatiei

Destinatia unei comenzi poate fi determinata la initierea comenzii sau dinamic, dupa scanarea ID-ului la preluare. T-ONE va permite, de asemenea, prin intermediul functiei de mapare a destinatiei, sa trimiteti o valoare scanata la o anumita destinatie. Aceasta destinatie nu trebuie sa fie preconfigurata si poate fi, de exemplu, diferita dimineata decat dupa-amiaza.

Managementul comenzilor

T-ONE gestioneaza secventa in care sunt executate comenzile: diferite prioritati pot fi gestionate de WMS, T-ONE sau poate fi utilizat un concept first-in first-out. O comanda poate fi setata pentru a gestiona un singur transport, pentru a goli o bandă completa sau o zona intreaga. O comanda poate fi executata in diferite presetari de flux:

 • ca si transporturi de la A la B intre 2 statii
 • ca o bucla cu un numar de opriri pe traseu cu scopul completarii / preluarii
 • ca transport „multi-leg” in care mai multe echipamente se ocupa de transport pentru a utiliza cel mai potrivit model, in functie de sarcina

Afla mai multe despre echipamentele warehouse automatizate >>

Vizualizarea erorilor si a indicatorilor

T-ONE ofera un set de indicatori de performanta cu grafice pentru a vizualiza performanta sistemului:

 • Prezentare generala: lista tuturor AGV-urilor in timp real cu starea fiecaruia si starea sarcinilor
 • Istoricul echipamentului: evenimente importante sau erori ale echipamentului, codul evenimentului si descrierea evenimentului
 • Prezentare generala a comenzii: timpul de executie a comenzii, timpul de stat la coada, comanda finalizata pentru fiecare echipament
 • Istoricul comenzilor: datele comenzilor din ultimele 90 de zile

Administrarea utilizatorilor si a securitatii

Mai multi lucratori din cadrul companiei pot avea acces pe T-ONE pentru a sprijini manipularea sigura a sistemului.

 • Ofera posibilitatea crearii de conturi pentru diferiti uitilizatori cu roluri diferite 
 • Prin autentificare individuala, fiecare utilizator are acces la anumite informatii si comenzi specifice rolului sau
 • Ofera informatii despre logare si activitatile utilizatorilor
 • Foloseste criptare standard SSL / TLS a intregului trafic intre browsere si serverul T-ONE pentru securitatea traficului

Afla cum se desfasoara un proiect de automatizare >>

Integrarea sistemului

T-ONE se poate integra cu sistemele deja existente in locatie, precum:

 • WMS (folosind servicii web, SOAP)
 • PLCs (semnale I/O)
 • Conveioare (semnale I/O, de obicei de la celule foto sau senzori laser)
 • Celule robot (semnale I/O)
 • Usi automate (semnale I/O)
 • Alarma de incendiu (semnale I/O)

Managementul bateriei

Echipamentele Autopilot pot fi echipate cu baterii plumb-acid sau Li-ion. Bateriile litiu-ion permit incarcari de oportunitate si incarcari automate. 

Cu functia de gestionare a bateriei, pot fi stabilite reguli despre momentul in care echipamentele ar trebui sa se incarce. Schema de incarcare depinde de factori precum structura aplicatiei, fluxul necesar, flota si tipul de baterie. T-ONE suporta incarcarea alternativa, incarcarea de oportunitate si incarcarea programata.

 

Inapoi catre pagina cu solutiile automatizate >>

Contacteaza-ne

Contacteaza-ne pentru mai multe informatii

Toyota Material Handling Romania se angajeaza sa va protejeze si sa va respecte confidentialitatea. Vom folosi informatiile dvs. personale numai pentru a va furniza produsele si serviciile pe care le-ati solicitat. Toate solicitarile sunt confidentiale, tratate conform Politicii de Confidentialitate.

Din cand in cand, dorim sa te informam despre produsele si serviciile noastre, precum si despre alte tipuri de continut care ar putea fi de interes pentru tine. Te vei putea dezabona de la ele in orice moment!

Departament Logistics Solutions 
+40 372.157.000
cereri@ro.toyota-industries.eu

Sterge tot