Retail si depozitare

Echipamentele si solutiile noastre sunt utilizate in aproape orice sector & mediu. In sectoarele de activitate de retail si depozitare, viteza si eficienta sunt esentiale. Misiunea noastra este sa va sprijinim pentru minimizarea numarului de miscari de transport si maximizarea vitezei de la receptia bunurilor pana la punctul final de livrare.

Reach trucks pentru lucru la inaltimi mari

 • Reach trucks ocupand pozitia de lider de clasa
 • Cea mai buna vizibilitate & ergonomie de pe piata
 • Inaltimi de ridicare de pana la 13m

Gama BT Reflex va ofera cele mai bune performante de pe piata, prin ridicarea rapida si uniforma a sarcinilor la inaltimi de pana la 13 metri. Designul inovator al catargului si plafonul transparent asigura vizibilitatea excelenta si productivitatea la inaltime. Capacitatea reziduala este de asemenea cea mai buna din clasa, garantand flexibilitatea maxima in operatiunile dumneavoastra.

Vezi gama completa >

Order picker-e manuale si semi-automate cele mai bune din clasa

 • Inaltimi de ridicare de pana la 3.5m
 • Order picker-e la nivel inferior si la nivel superior
 • Disponibile cu telecomanda

Gama de preparatoare de comenzi BT Optio este conceputa pentru preluarea productiva a comenzilor la orice inaltime: de la primul nivel pana la niveluri superioare de pana la 12 metri. Sunt concepute pentru a asigura urcarea si coborarea cu usurinta, precum si confortul operatorului. Preparatoarele de comenzi la nivel inferior sunt de asemenea disponibile cu telecomanda pentru a asigura eficienta maxima.

Vezi gama >

Sistem de gestionare a flotei I_Site

 • Maximizeaza utilizarea flotei
 • Sustine conceptul de siguranta
 • Peste 40.000 de unitati in functiune

Provocarea dumneavoastra este de a asigura continuitatea operatiunilor si de a avea ochi peste tot; Imaginati-va ca operatorii dumneavoastra trebuie supusi unei verificari pre-operationale inainte de a manipula echipamentul sau ca puteti fi anuntat imediat ce se intampla ceva. Descoperiti numeroasele avantaje ale solutiei noastre premiate I_Site.

Afla mai multe despre I_Site! >

Toyota technician servicing a truck

A full service package for maximised uptime

 • Dedicated technician for your site
 • Capable to service your entire fleet 
 • Service concept following TPS principles

Minimise downtime, risks and costs while maximising safety so you can focus on your business. Because customer satisfaction is our number-one priority, we can tailor your service to exactly meet your expectations, and be there for you whenever you need us.

Learn more about service from Toyota >

Woman sitting at desk with laptop

Solutii de finantare si tipurile de proprietate

Nu trebuie sa detii un estivuitor pentru a-l putea folosi. De aceea va propunem cateva solutii de finantare pentru echipamentele din depozit, in functie de nevoile pe care le aveti.

Citeste mai mult >

Operator folosind BT Optio pentru order picking

Gama noastra de produse

Consultati gama noastra completa de stivuitoare, inclusiv electrostivuitoare cu catarg retractabil, transpalete & preparatoare de comenzi.

Vezi echipamentele Toyota >

Inchirierea de echipamente pe rafturi in depozit

Inchiriati un stivuitor

Aveti nevoie de un echipament imediat, pentru o perioada mai scurta sau mai lunga, si cautati o solutie rentabila? Avem diferite optiuni de inchiriere in functie de necesitati.

Cititi mai mult >

Sistemul de productie Toyota

Aplicam sistemul Lean in activitatile noastre de productie si lucram conform abordarii TPS, ceea ce inseamna ca producem doar ce se comanda. 

Citeste mai mult >

Sterge tot