Descopera echipamentele Toyota smart

Echipamentele Toyota warehouse sunt smart ca standard

Cunoasteti intocmai timpul de lucru al echipamentelor din depozitul dvs? Sau cate ore de functionare are un echipament intr-o anumita operatiune? Exista o solutie pentru optimizarea intervalelor de service si reducerea costului total?

Iata o modalitate usoara de a monitoriza si de a va controla operatiunile, permitandu-va sa va imbunatatiti eficienta, productivitatea si siguranta! Toate echipamentele Toyota comandate dupa octombrie 2018 sunt livrate cu telematica integrata. Este un standard pe care dorim sa il oferim pe piata echipamentelor de miscare a marfii, la care adaugam si instrumente pentru operatiuni logistice lean. Instalarea standard a telematicii pe echipamente permite accesul facil la toate datele din momentul producerii utilajului. In acest fel veti putea accesa cu usurinta si analiza datele flotei pentru a intelege si pentru a imbunatati operatiunile din depozitul dvs.

Descopera caracteristicile unui echipament smart

Smart Trucks de la Toyota va ofera o imagine de ansamblu a orelor de functionare, a utilizarii echipamentelor, a service-ului si a datelor de inchiriere. Puteti, de asemenea, sa urmariti utilizarea utilajului in ceea ce priveste orele de functionare pentru a programa urmatoarea intretinere la momentul potrivit, eliminand astfel pierderile de timp si costuri.

Lista flotei

Veti accesa o pagina web cu prezentarea generala a tuturor echipamentelor inteligente din flota. Consultati contoarele, numarul echipamentelor, datele privind contractele de service si de inchiriere. 

Utilizarea echipamentului

Urmariti orele de functionare si adaptati intervalele de service pentru a oferi o viata mai lunga utilajului.

Solicitari de service

Luati legatura cu echipa de service cand vi se afiseaza mesaje cu privire la anumite erori.

I_Site

La cerere, putem activa I_Site cu un singur click, iar apoi va veti putea monitoriza echipamentele si operatorii pentru a va imbunatati activitatea logistica.

Cum poate ajuta I_Site?

Echipamentele inteligente pot fi usor conectate la sistemul I_Site, sistemul de management al flotei de la Toyota. Cu un singur click, tehnologia poate fi activata, ceea ce va permite sa monitorizati operatiunile si sa utilizati aceste date pentru a detecta si rezolva probleme. I_Site va ofera rapoarte detaliate pentru a lua decizii corecte si pentru a face imbunatatiri in utilizarea echipamentelor, pentru a monitoriza operatorii si pentru a ioptimiza intervalele de service. 

Echipamentele smart iti conecteaza afacerea

Cum functioneaza echipamentele smart astazi

De acum, echipamentele inteligente va vor ajuta sa va asigurati viitorul operatiunilor logistice.  Prin colectarea si analizarea datelor despre flota dvs de smart trucks, veti putea optimiza in mod continuu diferite domenii ale afacerii dvs. Veti putea prelungi ciclul de viata al echipamentului si veti optimiza numarul de utilaje din flota in anumite perioade ale anului. Va veti bucura, de asemenea, de oferte comerciale alternative care se potrivesc nevoilor afacerii dvs, cum ar fi inchirierea echipamentelor pe perioade foarte scurte de timp (ore).

Cum contribuie smart trucks la operatiunile lean?

Intr-o lume in care totul este conectat, echipamentele inteligente va ofera informatiile potrivite pentru a va asigura ca aveti un control total si puteti imbunatati eficienaa operarii. Veti putea masura si imbunatati, chiar luand masuri de la distanta, indiferent daca sunteti un client cu un singur echipament sa daca aveti o flota mare de utilaje in mai multe locatii. Rezultatul? O operatiune lean cu optimizare extrema si zero pierderi de energie, timp si spatiu.

Viziunea noastra despre o logistica smart

You may also like

Manager looking at I_Site on iPad

Sistemul de gestionare a flotei I_Site

I_Site coreleaza stivuitoarele din flota, colecteaza date si va prezinta situatia generala, recomandand o modalitate de optimizare a operatiunilor.

Citeste mai mult >

An autopilot doing horizontal transportation

Solutii automatizate

Pentru a optimiza eficienta si flexibilitatea in depozite, oferim diferite tipuri de echipamente automatizate. In acest fel veti putea reduce costurile datorate pagubelor si muncii, in timp ce oferiti operatorilor sarcini mai importante.

Afla mai multe >

Shadows of a Swarm truck

Inovatie si tehnologia viitorului

Conceptele Smart Logistics si logiconomi ofera solutii disponibile in prezent si evidentiaza viziunea noastra pentru viitor.

Citeste mai mult >

Solutii litiu-ion marca Toyota

Oferim solutii integrate de baterii litiu-ion pentru toata gama, asamblate conform TPS (Toyota Production System) la cele mai inalte standarde.

Afla mai multe >

Sterge tot