Asiguram calitatea serviciilor tinand cont de parerile voastre

Ne propunem sa atingem un nivel ridicat de calitate nu doar in produsele si serviciile pe care le oferim, ci si in modul in care interactionam cu partenerii nostri si raspundem solicitarilor pe care acestia le au. Asta e motivul pentru care transmitem periodic sondaje de masurare a satisfactiei privind modul nostru de lucru.

Masurarea gradului de satisfactie a clientilor este un instrument important pentru noi. Ne ajuta sa stim in ce proportie intalnim asteptarile pe care partenerii nostri le au si care este parerea lor legata de performantele noastre in vanzari, service si in solutiile de inchiriere. 

Sondajele noastre sunt scurte (2-3 min) si includ un intreg sistem de indicatori de calitate pentru a imbunatati urmatoarea interactiune cu voi. Acesti indicatori se bazeaza pe metodologia NPS - renumita la nivel mondial. 

Care sunt beneficiile de care va puteti bucura, raspunzand la sondajele pe care le facem?

  • Impartasind parerea despre performantele noastre, obtineti asistenta imediata cu privire la problemele sau intrebarile pe care le aveti. 
  • Experienta pe care o veti avea la o urmatoare interactiune cu noi va fi imbunatatita. 

Ce se intampla cu feedback-urile primite?

  • Actionam imediat in cazul in care este abordata o problema
  • Dezvoltam procese de imbunatatire pentru a preveni repetarea problemelor (Kaizen)
  • Trimitem feedback-urile voastre pozitive colegilor nostri pentru a-i incuraja sa aduca performante la fel de bune in continuare

3 tipuri de sondaje referitoare la:

S-ar putea sa te intereseze si...

Operator folosind BT Optio pentru order picking

Gama noastra de produse

Consultati gama noastra completa de stivuitoare, inclusiv electrostivuitoare cu catarg retractabil, transpalete & preparatoare de comenzi.

Vezi echipamentele Toyota >

Woman sitting at desk with laptop

Solutii de finantare si tipurile de proprietate

Nu trebuie sa detii un estivuitor pentru a-l putea folosi. De aceea va propunem cateva solutii de finantare pentru echipamentele din depozit, in functie de nevoile pe care le aveti.

Citeste mai mult >

Service technician servicing a Toyota truck

Service

Cu pachetele de service pe care le punem la dispozitie, poti gasi varianta care se potriveste cel mai bine flotei si afacerii tale. 
Poti combina service si solutia de management al flotei I_Site, solutie care iti va permite sa fii in control total prin oferirea de informatii esentiale despre flota ta de echipamente.

Citeste mai mult >

stivuitor second hand in depozit

Gama generoasa de echipamente used

Echipamentele din flota noastra de used (echipamente second hand) pot fi livrate in doar cateva zile si sunt alegerea perfecta atunci cand bugetul nu permite achizitia unui echipament nou. 

Citeste mai mult >

Sterge tot