0% dobanda la achizitia in leasing de utilaje pentru depozit

Impreuna cu BRD Sogelease, Toyota Material Handling Romania a lansat un program de finantare avantajos, cu dobanzi mici, la achizitia in leasing de echipamente pentru miscarea de marfa.

Ca raspuns la contextul actual, in care piata instabila si puterea de cumparare diminuata sunt un impediment in realizarea investitiilor dorite, programul de finantare oferit in parteneriat cu BRD Sogelease va ajuta companiile sa depaseasca blocajele, facand din achizitia utilajelor in leasing o batalie castigata din start, cu eforturi minime. Conditiile ce trebuie indeplinite pentru a putea accesa acest program sunt:

  • Contractul de leasing trebuie sa fie facut pe o suma de minim 5000 euro +TVA
  • Contractul de leasing sa fie facut pe o perioada de minimum 12 luni
  • La semnarea contractului de leasing, se prezinta un avans de minimum 20%
  • Asigurarea bunurilor este obligatorie;

In primul an, dobanda este 0 - se va percepe doar Taxa de Administrare Cont, care e de 2%. Practic, pentru achizitia in leasing a unui utilaj in valoare de 5000 de euro pe o perioada de 12 luni, veti plati la finalul perioadei doar 5100 euro.

Suntem perfect constienti ca inovatia este motorul oricarei afaceri. Insa niciun motor nu poate functiona la randament optim doar pe baza constructiei sale initiale. Pentru performanta stabila, e nevoie de ulei de calitate si de mentenanta continua. Iar in domeniile noastre de activitate, acest nivel de calitate este reprezentat de solutii inteligente

Prezenta pe piata din Romania de 25 de ani, Toyota Material Handling ofera partenerilor sai solutii pentru miscarea marfii, solutii care raspund nevoilor oricarui tip de afacere, atat pe termen scurt, cat si pe termen lung, de la Vest, la Est, in orice moment al zilei!

>>Descopera gama completa de solutii

Contacteaza-ne pentru mai multe detalii
An autopilot doing horizontal transportation

Solutii automatizate

Pentru a optimiza eficienta si flexibilitatea in depozite, oferim diferite tipuri de echipamente automatizate. In acest fel veti putea reduce costurile datorate pagubelor si muncii, in timp ce oferiti operatorilor sarcini mai importante.

Afla mai multe >

Woman sitting at desk with laptop

Solutii de finantare si tipurile de proprietate

Nu trebuie sa detii un estivuitor pentru a-l putea folosi. De aceea va propunem cateva solutii de finantare pentru echipamentele din depozit, in functie de nevoile pe care le aveti.

Citeste mai mult >

Service technician servicing a Toyota truck

Service

Cu pachetele de service pe care le punem la dispozitie, poti gasi varianta care se potriveste cel mai bine flotei si afacerii tale. 
Poti combina service si solutia de management al flotei I_Site, solutie care iti va permite sa fii in control total prin oferirea de informatii esentiale despre flota ta de echipamente.

Citeste mai mult >

Sistemul de productie Toyota

Aplicam sistemul Lean in activitatile noastre de productie si lucram conform abordarii TPS, ceea ce inseamna ca producem doar ce se comanda. 

Citeste mai mult >

Sterge tot