Toyota genuine parts

Piese disponibile pentru o flota mereu in miscare

Piese de schimb Toyota

De ce sa faci compromisuri alegand alte piese, cand poti intretine echipamentul astfel incat sa fie 100% Toyota?

Calitate garantata

Piesele originale de la Toyota sunt dezvoltate conform acelorasi standarde ca toate echipamentele noastre Toyota, astfel incat puteti fi siguri ca toate piesele ofera aceeasi calitate, fiabilitate si siguranta: sunt potrivite exact pentru utilajele noastre. Explorati Toyota Parts Shop - magazinul online oficial pentru toate piesele de schimb si accesoriile de care au nevoie echipamentele

Vreau sa aflu mai multe
Man handling parts in storage

Maximizarea timpului de operare

  • Toate piesele au fost testate in aceleasi conditii in care vor lucra echipamentele tale
  • Ofera viata extinsa utilajelor
  • Sporesc productivitatea si performanta operatiunilor 

Piesele originale asigura productivitatea operatiunilor dumneavoastra. Astfel stivuitoarele functioneaza pe perioade mai indelungate si pot fi reparate cu usurinta in cazul in care se defecteaza. Aceste piese nu sunt numai reciclabile si ecologice, ci garanteaza de asemenea valabilitatea garantiei oferite pentru utilaj. Atunci cand comandati piese originale, aveti certitudinea ca piesa comandata este cea potrivita pentru stivuitorul dumneavoastra, economisind astfel timp pretios.

Parts box in foreground and service technician in background

Mereu disponibile, aproape de tine

  • 95% dintre piese sunt intotdeauna pe stoc
  • Service eficient conform cu Toyota Service Concept (TSC)
  • Minimizarea timpului de service-are si a costurilor

Nu numai ca suntem intotdeauna disponibili pentru intretinerea stivuitoarelor, dar 95% dintre piesele noastre sunt de asemenea intotdeauna pe stoc. Astfel pot fi livrate oriunde in Europa in termen de 24 de ore. 

Service technician servicing a Toyota truck

Service

Cu pachetele de service pe care le punem la dispozitie, poti gasi varianta care se potriveste cel mai bine flotei si afacerii tale. 
Poti combina service si solutia de management al flotei I_Site, solutie care iti va permite sa fii in control total prin oferirea de informatii esentiale despre flota ta de echipamente.

Citeste mai mult >

Clock illustration in the foreground, a truck in the background

Toyota Service Concept

Ne exprimam pasiunea pentru service prin Toyota Service Concept, o abordare structurata pentru optimizarea serviciilor noastre.

Citeste mai departe

Sistemul de productie Toyota

Aplicam sistemul Lean in activitatile noastre de productie si lucram conform abordarii TPS, ceea ce inseamna ca producem doar ce se comanda. 

Citeste mai mult >

Manager looking at I_Site on iPad

Sistemul de gestionare a flotei I_Site

I_Site coreleaza stivuitoarele din flota, colecteaza date si va prezinta situatia generala, recomandand o modalitate de optimizare a operatiunilor.

Citeste mai mult >

Sterge tot