Transport si distributie

Echipamentele si solutiile noastre sunt utilizate in aproape orice sector si mediu. Operatiunile de transport si distributie stau la baza oricarei activitati, prioritatile fiind fiabilitatea si eficienta. Misiunea noastra este de a va sprijini prin furnizarea de echipamente care sa va ajute sa lucrati mai productiv si in conditii de siguranta.

Stivuitoare fiabile de inalta performanta

  • Stivuitoare electrice si cu motor
  • Sistem de siguranta incorporat in varianta standard
  • Adaptati stivuitoarele in functie de operatiunea vizata

Oferim o gama completa de stivuitoare perfecte pentru orice operatiune la interior si la exterior, functionand in mod fiabil in orice aplicatie. Prin sistemul nostru unic de stabilitate activa SAS, garantam siguranta si productivitate.

Vezi gama de electrice

Compacte, eficiente si usor de utilizat

  • Design usor si compact
  • Usor de utilizat in spatii inchise cum ar fi vehiculele
  • Se poate opta pentru sistemul de incarcare la bordul vehiculului

BT Levio LWE130 este o transpaleta usor si robusta pentru distante scurte sau medii. Acest utilaj care necesita minimum de intretinere este ideal pentru utilizare in spatii inchise, inclusiv in zonele de livrare.

Vezi modelul LWE130

Livrari silentioase

  • Transpalete manuale si electrice silentioase
  • Zgomotul produs in timpul functionarii nu depaseste 60dBa
  • Ideale pentru livrari in afara programului sau in zone rezidentiale

Transpaletele din gama BT Silent au fost concepute pentru a functiona eficient cu un nivel de zgomot de sub 60dBA sau volumul conversatiei dintre doua persoane, fiind ideale pentru firmele de transport.

Vezi utilajele silentioase
Operator folosind BT Optio pentru order picking

Gama noastra de produse

Consultati gama noastra completa de stivuitoare, inclusiv electrostivuitoare cu catarg retractabil, transpalete & preparatoare de comenzi.

Vezi echipamentele Toyota >

Service technician servicing a Toyota truck

Service

Planurile noastre de service asigura continuitatea activitatii dumneavoastra si va ajuta sa profitati la maximum de echipamente, indiferent de model, astfel incat sa va puteti planifica operatiunile cu incredere deplina. 

Citeste mai mult >

Sistemul de productie Toyota

Aplicam fabricatia in sistem Lean in activitatile noastre de productie si lucram conform unei abordari prin tragere, ceea ce inseamna ca producem numai ceea ce comandati.

Citeste mai mult >

Sterge tot