Solutii automatizate

Pentru a optimiza eficienta si flexibilitatea in depozite, oferim diferite tipuri de echipamente automatizate. In acest fel veti putea reduce costurile datorate pagubelor si muncii, in timp ce oferiti operatorilor sarcini mai importante. Unul dintre cele 3 huburi de automatizari se afla in Bucuresti, astfel comunicarea cu specialistii nostri va fi cu atat mai usoara.

Echipamente automatizate

 • Utilaj ghidad automat
 • Ghidare precisa cu laser
 • Pana la 5 t

Autopilot este disponibil in diferite modele in functie de operatiunea vizata: transport pe orizontala, stivuire sau remorcare. Aceste utilaje fara operator preiau activitatile repetitive dintre liniile de productie si zonele de depozitare sau sistemele de benzi transportoare. Acestea garanteaza siguranta datorita tehnologiei avansate prin laser si se bazeaza pe designul echipamentelor standard, astfel incat sa poata fi operate de asemenea in modul manual.

Contacteaza-ne

Tractare automatizata

 • Utilaj ghidad automat
 • Pe o banda magnetica
 • Pana la 0,75 t

Modelul TAE050 HD+ este un echipament de tractare compact, rentabil si usor de instalat fiind ghidat pe o banda magnetica aflata pe podea. Acest utilaj cu ghidare automata poate fi utilizat pentru transporturi simple pe orizontala din punctul A in punctul B, pentru preluarea si descarcarea sarcinilor. Este perfect pentru tractarea sarcinilor de pana la 500 kg sau pentru transportarea sarcinilor de pana la 140 kg cu sisteme de rafturi fixe. Este sigur si precis datorita scannerului pentru siguranta si este echipat cu un ecran digital usor de utilizat care suporta pana la 100 de misiuni.

Contacteaza-ne

Solutii semi-automatizate pentru depozitare

 • Miscarea automatizata a paletilor pe raft
 • Solutie potrivita si depozitelor frigorifice sau in medii umede
 • Pana la 1,8t

Deja prezente in multe dintre depozitele mari din Romania, Toyota Autoshuttle si Toyota Radioshuttle sunt sisteme semi-automate de mare viteza pentru sisteme de rafturi specializate si sunt controlate prin telecomanda. Plasarea si preluarea paletilor de pe raft se poate realiza cu un electrostivuitor cu catarg retractabil sau cu furca frontala. Sistemele Radioshuttle si Autoshuttle permit depozitarea sarcinilor pe rafturi cu densitate mare si utilizarea la maximum a spatiilor de depozitare a paletilor, economisind spatiu si costuri.

Contacteaza-ne

Solutii complet automatizate

 • Procese logistice complet automate
 • In colaborare cu Vanderlande
 • Pentru depozite si centrele de distributie 

Cu siguranta ati vazut deja miscarea de marfa din noul depozit eMAG si benzile automate de sortare Vanderlande pe care le au instalate.

Toyota impreuna cu Vanderlande ofera o gama de solutii automatizate integrate care se pot implementa rapid, sunt inteligente si eficiente pentru operatiunile din depozitul tau. Poti urmari mai multe pe https://www.vanderlande.com.

Driver on BT Movit tow train in car factory

Productie

Suntem mandri sa oferim intotdeauna cele mai bune solutii in implementarea unei linii de productie.

Cititi mai mult >

Traigo being used to move barrels

Specialisti in industria dumneavoastra

Ne straduim sa intelegem nevoile companiei dvs. pentru a oferi intotdeauna calitate, fiabilitate si o solutie personalizata care sa se potriveasca cerintelor dvs. exacte.

Cititi mai mult >

Sistemul de productie Toyota

Aplicam fabricatia in sistem Lean in activitatile noastre de productie si lucram conform unei abordari prin tragere, ceea ce inseamna ca producem numai ceea ce comandati.

Citeste mai mult >

Sterge tot